AcasăUtileMeteoMeteo, 13 mai. Vremea se mai răcește și nu lipsesc ploile

Meteo, 13 mai. Vremea se mai răcește și nu lipsesc ploile

(sursa foto: gazetadinvest.ro)

Joi, vremea va fi în general instabilă, dar și răcoroasă.

Încă de miercuri a fost emisă o informare meteo, valabilă în perioada 12 mai, ora 16:00 – 14 mai, ora 21:00, prin intermediul căreia Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat că în intervalul menționat vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul și vestul țării, apoi și în celelalte regiuni. Și că se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite și de descărcări electrice. De asemenea, vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului. Și, izolat, grindină.

Joi, vor cădea ploi în jumătatea de vest a țării și la munte, local și în rest, conform romaniatv.net. Iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 16 și 22 de grade Celsius. Valori termice în scădere, așadar, față de zilele precedente.

Vremea în Capitală

Nici pentru București, veștile nu sunt tocmai bune. În sensul în care vremea va fi ușor instabilă, cu înnorări temporare, averse slabe cantitativ și descărcări electrice, conform aceleiași surse.

De asemenea, vântul nu va lipsi din peisaj și va sufla slab și moderat. Maxima zilei se va situa între 21 și 22 de grade Celsius, cu câteva grade mai scăzută decât cea din ziua precedentă.

De altfel, ANM a transmis, miercuri, o prognoza specială pentru București, prin intermediul căreia s-a anunțat că instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și îndeosebi în cursul nopților de miercuri spre joi (12/13 mai) și joi spre vineri (13/14 mai) vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor putea depăși 10 l/mp.

56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger