AcasăUtileMeteoMeteo, 12 mai. Reapar ploile. Cum vor fi temperaturile

Meteo, 12 mai. Reapar ploile. Cum vor fi temperaturile

Meteo, 12 mai. Reapar ploile. Cum vor fi temperaturile (sursa foto: slatinata.ro)

După un început de săptămână însorit și cu temperaturi foarte plăcute, în majoritatea regiunilor, inclusiv în Capitală, se anunță schimbări la nivel de vreme. În sensul în care, pe măsură ce trec orele, în peisaj își vor face loc precipitațiile.

Și anume, aflăm că vremea va deveni în general instabilă, iar cerul va avea înnorări, mai accentuate către seară, fiind așteptate ploi, local, în estul teritoriului, conform realitatea.net. De asemenea, va ploua, pe arii mai restrânse, în special la munte și în sud-vestul țării.

Vor fi mai ales averse, posibil și cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice.
Vântul nu va lipsi nici el. Va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-vest și la munte, precum și în restul zonelor, doar că pe arii restrânse.

Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 16 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vestul țării.

Vremea în București

În Capitală, temperaturile se mențin normale pentru această perioadă, dar nici Bucureștiul nu va fi ocolit de instabilitatea atmosferică. Sunt anunțate înnorări accentuate pe seară, când cresc șansele să apară averse, dar în general slabe cantitativ.

Vântul va fi prezent și el în peisaj și va sufla, în general, slab și moderat.

În București, miercuri, temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade Celsius, așadar vești bune la acest capitol.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger