AcasăUtileMeteoMeteo, 11 mai. Vreme frumoasă în București. Până la cât vor urca...

Meteo, 11 mai. Vreme frumoasă în București. Până la cât vor urca temperaturile

Meteo, 11 mai. Vreme frumoasă în București. Până la cât vor urca temperaturile (sursa foto: playtech.ro)

Vești bune despre vreme – continuă să se încălzească, în cea mai mare parte din țară, în a doua zi a acestei săptămâni. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra, din câte indică prognoza, în vestul țării.

Astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade, pe litoral, și vor urca chiar până la 29 de grade în vestul teritoriului, conform realitatea.net.

Cerul va fi mai mult senin. Nici vântul nu va lipsi din peisaj. Va sufla slab și moderat și va avea unele intensificări în sudul Banatului și în Carpații meridionali – pe creste.

Și în cazul litoralului sunt vești bune din punct de vedere meteorologic. La mare, vremea va fi în general frumoasă, cu cer mai mult senin pe timpul zilei și vânt slab și moderat. Apa mării va avea o temperatură în jurul a 14-15 grade.

Vremea în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte, marți, de o vreme frumoasă, însorită, cu temperaturi specifice acestei date din calendar. Și în București cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Maxima zilei de 11 mai în Capitală se va situa în jurul a 23-24 de grade Celsius. Așadar, valori termice plăcute pentru o zi din a treia lună de primăvară.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger