AcasăUtileMeteoMeteo, 11 iunie. Încă o zi în care sunt anunțate ploi. Ce...

Meteo, 11 iunie. Încă o zi în care sunt anunțate ploi. Ce vești sunt despre temperaturi

Meteo, 11 iunie. Încă o zi în care sunt anunțate ploi. Ce vești sunt despre temperaturi (sursa foto: olt-alert.ro)

Ziua de vineri, 11 iunie, aduce o vreme în general instabilă, dar cu temperaturi plăcute pentru această perioadă a anului. Drept urmare, încă nu se poate spune că ploile se dau duse din peisaj. 

Astfel, valorile termice maxime se vor situa între 20 și 29 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate, în special după-amiaza și seara, când sunt anunțate averse, cu descărcări electrice, în zonele de deal și de munte, local în sud, est, centru și nord-est și doar pe arii restrânse în restul teritoriului, conform realitatea.net. Precipitațiile sub formă de ploaie vor avea și caracter torențial.

Izolat, va cădea și grindină, iar vântul va avea intensificări de scurtă durată, mai ales în timpul ploilor, când pot apărea și vijelii.

Informare meteo până duminică seară

De altfel, este în vigoare o informare meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie, încă de joi, pentru intervalul 10 iunie, ora 12:00 – 13 iunie, ora 23:00. DIn mesajul specialiștilor ANM reiese, între altele, că ”în intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala în zilele de joi, vineri și sâmbătă (10, 11 și 12 iunie), îndeosebi după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte, precum și în sudul și centrul teritoriului”.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi variabil. Dar, din câte au anunțat meteorologii într-o prognoză specială pentru București, îndeosebi în cursul după-amiezii vor fi vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Conform specialiștilor, ploile vor avea și caracter torențial.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger