AcasăUtileMeteoMeteo, 10 februarie. Temperaturi primăvăratice, inclusiv în București

Meteo, 10 februarie. Temperaturi primăvăratice, inclusiv în București

Meteo, 10 februarie. Temperaturi primăvăratice, inclusiv în BucureștiMeteo, 10 februarie. Temperaturi primăvăratice, inclusiv în București (sursa foto: jurnaluldebuzau.ro)

Vremea va fi predominant frumoasă, joi, iar valorile termice peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor țării.

La începutul intervalului, cerul va avea unele înnorări în nord și nord-est, dar cu totul izolat vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte și ploi în Maramureș. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Orientali.

Cod galben nowcasting de la ANM

Dimineața, vor fi condiții de ceață. La această oră este în vigoare o atenționare nowcasting COD GALBEN emisă de Administrația Națională de Meteorologie în dimineața zilei de 10 februarie, și valabilă în intervalul orar 8:00 – 10:00, pentru Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Bozovici, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Eftimie Murgu, Gârnic, Șopotu Nou, Socol, Cărbunari, Naidăș, Ciuchici. Conform ANM, se vor semnala: local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă și se vor situa, în general, între 8 și 15 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul țării.

Vremea în București

Și în Capitală se anunță o zi cu vreme frumoasă. Se va mai încălzi față de ziua anterioară, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale pentru această dată din calendar. Temperatura maximă va ajunge în jurul a 13-14 grade.

Cerul va fi senin în mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger