AcasăUtileMeteoMeteo 10 aprilie. Cresc temperaturile, dar vremea rămâne rece

Meteo 10 aprilie. Cresc temperaturile, dar vremea rămâne rece

vremeaMeteo 10 aprilie. Cresc temperaturile, dar vremea rămâne rece

Vremea începe să se încălzească, astfel că duminică ajungem la normal cu temperaturile. Meteorologii transmit că sâmbătă avem tot vreme rece pentru această perioadă.

Norii apar destul de rar, cerul rămâne senin în multe zone din ţară, iar amiaza ne-aduce atmosferă plăcută şi maxime de la 10 grade în depresiuni şi pe litoral, până la 17 grade în vestul ţării.

Prin Dobrogea şi Bărăgan găsim vreme frumoasă, foarte puţini nori şi temperaturi în creştere faţă de ziua trecută, potrivit ANM. Maximele se vor opri pe la 14 grade, iar cele mai modeste valori se vor înregistra la malul mării. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei ne aşteaptă o zi destul de plăcută, cu cer senin şi vânt domol. Temperaturile ajung până la 14-15 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina vremea însă se încălzeşte de la o oră la alta, maximele ajung la 14-15 grade, iar norii apar destul de rar. Temperaturile cresc şi Transilvania, unde vom avea cu 2-3 grade mai mult decât ieri, cer senin aproape toată ziua şi un vânt destul de liniştit. Soare şi vreme bună găsim şi în Oltenia. Maximele ajung pe la 14-15 grade, norii apar sporadic şi vântul adie plăcut.

Vremea în Capitală

Vreme din ce în ce mai plăcută avem şi în zona Capitalei. Ieri, s-au atins 13 grade; astăzi maxima urcă până la 16 grade şi cerul se păstrează curat toată ziua. La noapte se răceşte din nou, minima ajunge pe la -1 grad, iar la marginea oraşului e posibil să se producă brumă.

Temperaturile cresc şi în zonele de munte, dar tot va fi mai frig decât în mod normal, în special în primele ore ale zilei. Vom avea însă vreme frumoasă, puţini nori şi un vânt destul de liniştit. Odată cu încălzirea, creşte riscul de avalanșă.

author avatar
Andreea Vlad
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger