AcasăUtileMeteoCum va fi vremea de 1 decembrie în Capitală - prognoză specială...

Cum va fi vremea de 1 decembrie în Capitală – prognoză specială de la ANM. Ce se întâmplă cu temperaturile

Pe lângă veștile anunțate, marți, de meteorologi cu privire la zonele în care se vor semnala precipitații, în perioada următoare, s-au aflat și informații despre prognoza pentru Capitală, și detalii cu privire la vremea din prima zi a lunii decembrie.

Mai exact despre vremea de miercuri, 1 decembrie, când în București se va marca Ziua Națională cu o paradă militară, la Arcul de Triumf, ceremonie ce se va desfășura în format restrâns, dat fiind contextul COVID.

Așadar, Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, marți, 30 noiembrie, o prognoză specială pentru zona municipiului București, pentru intervalul 30 noiembrie ora 10:00 – 1 decembrie ora 20:00.

În primă fază, meteorologii au anunțat detalii despre regimul termic din intervalul 30 noiembrie ora 10:00 – 1 decembrie ora 08:00. Și că marți vremea se răcește accentuat, astfel că maxima se va situa în jurul a 5…6 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de -3…0 grade.

Cerul va avea înnorări, iar pe parcursul zilei trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 35…40 km/h.

Ce se anunță pentru ziua de miercuri

Cât privește intervalul 1 decembrie ora 08:00 – 1 decembrie ora 20:00, veștile sunt îmbucurătoare, sub aspect termic.

Aflăm că vremea se va încălzi, miercuri, iar temperatura maximă va fi de 9…10 grade. Așadar, o creștere cu câteva grade, față de maxima prognozată pentru a doua zi a săptămânii.

Conform meteorologilor, cerul va fi variabil în București, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu intensificări de 35…45 km/h.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger