AcasăUtileMeteoCând vine primăvara cu adevărat. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea...

Când vine primăvara cu adevărat. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

primavaraCând vine primăvara cu adevărat. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Primăvara se mai lasă așteptată. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni şi, de asemenea, au dezvăluit când vine primăvara, cu adevărat.

Temperaturile, în luna martie, vor fi normale, specifice perioadei, dar ușor mai ridicate spre finalul lunii. Precipitațiile vor fi și ele în normele climatologice, potrivit prognozei pentru luna martie emise de meteorologi.

Prognoza meteo în săptămâna 1 – 8 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregi țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo în săptămâna 8 – 15 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo în săptămâna 15 – 22 martie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în săptămâna 22 – 29 martie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiune.

author avatar
Andreea Vlad