AcasăUtileMeteoAtenție la vreme! ANM anunță pentru Capitală averse sub formă de ninsoare...

Atenție la vreme! ANM anunță pentru Capitală averse sub formă de ninsoare și posibile descărcări electrice

Atenție la vreme! ANM anunță pentru Capitală averse sub formă de ninsoare și posibile descărcări electrice (sursa foto: romaniatv.net)

Că vremea a suferit schimbări, în ultima perioadă, s-a tot vorbit. Mai nou, s-a aflat însă că în Capitală, în orele următoare, s-ar putea semnala fenomene meteo ieșite din tipare.

Din direcția Administraţiei Naţionale de Meteorologie s-a transmis, miercuri dimineață, o prognoză specială pentru București. Este vizat intervalul 24 martie ora 09.30 – 25 martie ora 10. Respectiv o prognoză valabilă până joi dimineață.

Astfel, specialiștii ANM au transmis următoarele: ”Cerul se va înnora treptat, iar după-amiaza și la începutul nopții vor fi perioade cu averse mai ales sub formă de ninsoare și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h”. Așadar, din mesajul meteorologilor reiese că sunt posibile ninsori, însoțite de tunete și fulgere.

De asemenea, meteorologii au anunțat că și temperaturile vor fi cu mult mai scăzute decât normalul acestei date din calendar. Și că maxima termică se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -4…-1 grad Celsius.

55 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger