AcasăUtileMeteoANM a emis COD GALBEN! Vânt puternic și ninsori viscolite - HARTA/Prognoză...

ANM a emis COD GALBEN! Vânt puternic și ninsori viscolite – HARTA/Prognoză specială pentru București

ANM a emis COD GALBEN! Vânt puternic și ninsori viscolite - HARTA/Prognoză specială pentru București

Meteorologii vin cu informații de ultim moment despre vreme.

Sunt anunțate intensificări ale vântului, dar și precipitații specifice iernii, vizată fiind zona înaltă a Carpaților Merdionali.

E vorba despre o atenționare COD GALBEN, pe care au emis-o miercuri specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), și care va intra în vigoare în cursul serii.
Atenționarea va fi valabilă în intervalul 23 februarie, ora 20:00 – 24 februarie, ora 08, în care, spun meteorologii, „în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși la rafală 70…90 km/h, temporar ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă”.

foto: meteoromania.ro

Prognoză pentru București – sunt anunțate ploi slabe

Pentru intervalul 23 februarie, ora 10:00 – 24 februarie, ora 08, respectiv de miercuri și până joi dimineață, a fost emisă și o prognoză specială pentru București.

Din care aflăm cum va fi vremea în Capitală, în orele următoare. ANM anunță că „valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior, dar se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei”. Cerul va avea înnorări și, spun meteorologii, temporar va ploua slab, o probabilitate mai ridicată să apară precipitații fiind seara și în prima parte a nopții.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, în timp ce minima va fi de 3…4 grade.

285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger