Cauta

Horoscop – 8 iunie 2012 – Chiar daca nu ne-am nascut poeti, vom fi!

BERBEC

Nu este adevarat ceea ce vedeti! Nici ceea ce simtiti! Cel mai putin daunatoare acum este starea contemplativa. Deci, poftim de admirati lumea inconjuratoare, fara sa incercati sa va implicati!

 

 

TAUR

Sunteti pe un drum, dar ati uitat incotro va indreptati si de ce v-ati urnit de „acasa”, inclusiv la modul figurativ? Bazati-va pe instincte in loc de semnele de orientare afisate si o sa mergeti in directia corecta.

 

GEMENI

Planeta voastra guvernanta, Mercur, se aliniaza cu vizionarul Neptun, inspirandu-va idei creative de mare succes. Numai sa vi le exprimati fata de cine trebuie, adica cineva dispus sa investeasca, nu sa fure.

 

RAC

Va incredeti in intuitie. Foarte bine, cand e vorba sa rezolvati propriile probleme, dar nu folositi aceeasi „metoda” cand e vorba de altii. Munca metodica, fara inovatii, va ajuta sa progresati acum.

 

LEU

Lasati-va imaginatia sa produca! Doar tocind cuvintele exprimandu-va ideile creative n-o sa va aduca nicio satisfactie materiala. In afara ca pierdeti timpul trancanind, e posibil sa si plictisiti!

 

 

FECIOARA

Ratiunea e punctul vostru forte, iar acum chiar reusiti sa-l stapaniti pe suprarealistul Neptun. Totusi, lasati-va si putin purtati printr-un univers „paralel”, ca sa aveti mai multe perspective.

 

 

BALANTA

Inclinati spre partea artistica, veti avea o zi foarte apetisanta de explorare in lumea creativitatii. Aproape ca ati crede ca v-ati gresit meseria, daca nu lucrati in bransa artistica. Nici chiar asa!

 

SCORPION

Vi se recomanda un zambet misterios, din doua motive: pentru ca va sade bine si pentru ca n-ar trebui sa deschideti gura sa va dati vreo parere. Nu distingeti realitatea de fantezie, dar nu dauneaza daca stati cuminti.

 

SAGETATOR

Nu incercati sa va schimbati abordarea profesionala. Pentru viitorul apropiat e foarte buna strategia voastra actuala, iar pentru obiectivele pe termen lung, nu ganditi cu creierul. Deocamdata!

 

CAPRICORN

Credeti ca aveti ceva foarte special de oferit acum, dar nu e chiar asa. Ce aveti foarte special trebuie tinut, nu oferit, ca o sa regretati mai tarziu. Incredeti-va in intuitie, nu in logica!

 

 

VARSATOR

Toti cei care lucreaza in domeniul tehnic e bine sa evite munca de detaliu, pentru ca „buturuga mica rastoarna carul mare!”. Cel mai bine e sa va tineti mainile departe de aparatura.

 

 

PESTI

Nu detineti niciun fel de control asupra propriilor emotii, iar imaginatia zburda pe toate coclaurile. Totusi, fantezia are un rol important in prezentul vostru, pentru ca va croieste un viitor „roz”!

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version