AcasăUtileHoroscopHoroscop 7 august 2020 - Vei face „curăţenie” şi printre „prieteni”

Horoscop 7 august 2020 – Vei face „curăţenie” şi printre „prieteni”

BERBEC

Nu eşti dispus să faci niciun fel de concesii în această perioadă şi acest lucru poate duce la unele situaţii tensionate cu colegii sau familia. Este nevoie de dialog sincer şi constant pentru a putea rezolva aceste probleme. Ai grijă la situaţia ta financiară!
TAUR

 

Vei avea parte de emoţii dintre cele mai diverse astăzi, pentru că vei întâlni persoane la fel de variate. La locul de muncă, reuşita unui proiect la care lucrezi îţi va aduce aprecierea generală, iar prietenii îţi vor face cunoştinţă cu o persoană specială.

GEMENI

Trebuie să te fereşti astăzi de luarea unor decizii spontane, fără a te gândi la consecinţele acestora, pentru că poţi provoca probleme nebănuite. Încearcă să păstrezi controlul asupra vieţii tale sentimentale, să gestionezi atent istoria relaţiei.

 

RAC

Vei începe un proiect nou, posibil o afacere alături de un prieten apropiat şi eşti extrem de entuziasmat. Relaţia cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine, acum că aţi reuşit să rezolvaţi toate problemele existente între voi.

 

 

LEU

Apar diverse tensiuni pe parcursul zilei între membrii familiei, iar tu trebuie să fii factorul de stabilitate şi de reconciliere. Ai grijă să îţi menţii obiectivitatea şi să nu ţii partea nimănui. Vei reuşi astfel să rezolvi orice discuţii mai tensionate.

 

 

FECIOARA

Comunicarea cu membrii familiei nu este tocmai roz în această perioadă, aşa că ar fi ideal să acorzi mai multă atenţie acestui aspect şi să rezolvi problemele apărute. Cariera vă ocupă cea mai mare parte a timpului.

 

 

 

BALANTA

Este momentul ideal pentru o curăţenie generală din toate punctele de vedere. Acasă vei simţi nevoia unei redecorări, a reamenajării unei camere sau poate chiar a întregii locuinţe. Vei face „curăţenie” şi printre „prieteni”.

SCORPION

Încearcă să-ţi gestionezi cât mai bine emoţiile astăzi, pentru că orice conflict ar putea apărea, cu siguranţă nu va fi de bun augur. Este de preferat, ca de obicei, dialogul. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată, care te va binedispune instantaneu.

 

 

SAGETATOR

Eşti uşor presat de unele probleme finaciare pe care le ai de ceva vreme şi cărora nu le găseşti rezolvare. Nu te îngrijora foarte mult, pentru că o investiţie bună din trecut va da roade în curând. Este nevoie de multă comunicare.

 

 

 

CAPRICORN

Relaţiile sociale nu sunt tocmai bune în această perioadă, de aceea este bine să dedici timp prietenilor şi persoanelor apropiate din viaţa ta, să ieşiţi în oraş, la un film, chiar şi la o cafea, pentru a dezgheţa puţin situaţia tensionată din ultima vreme.

 

VARSATOR

Ai diverse responsabilităţi, atât acasă, cât şi la locul de muncă, şi acest lucru te face mai nervos şi mai stresat decât de obicei. Este indicat să te gândeşti cu mare atenţie care îţi sunt priorităţile şi să rezolvi toate problemele pe rând.

 

PESTI

Nu eşti persoana ideală care să-şi ia angajamente de durată, cu atât mai puţin pe viaţă, iar asta este o problemă importantă pe care o ai în relaţia de cuplu. Este bine să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă şi să-ţi susţii punctul de vedere.

author avatar
National
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger