AcasăUtileHoroscopHoroscop - 5 decembrie 2014 - Luna in Capricorn, mai multe abilitati...

Horoscop – 5 decembrie 2014 – Luna in Capricorn, mai multe abilitati practice

BERBEC

Nu aveti prea mult spor azi la munca, dar fiti fericiti ca cine trebuie sa va observe vede doar ceea ce faceti bun. In privinta relatiei sentimentale, sunteti „la dispozitie”. Adica, daca cineva va vrea, him!, fie!

 

 

TAUR

Sunteti ahtiati dupa experiente noi si sunteti dispusi sa riscati multe pentru a le avea. OK, puteti incerca sa faceti ceva nitel iesit din comun, dar nu va hazardati prea tare, caci s-ar putea sa starniti suspiciuni.

 

 

GEMENI

Azi, cel mai bine o sa va fie daca ascultati ce au de spus cei din jur si daca va puneti in pielea altora. Veti acumula mai multa experienta si spirit practic. Gasiti pe cineva care va sustine in proiectele personale.

 

 

RAC

Sunteti plini de intelegere azi in relatia sentimentala si in relatiile cu asociatii, partenerii, colegii. Intelegere si compasiune. Trebuie doar sa fiti atenti sa nu puneti toate „ouale” in acelasi cos!

 

 

LEU

O zi extraordinara sa puneti la punct proiectele voastre in toate detaliile. Sunteti mai atenti ca niciodata la dedesubturi si mai grijulii in elaborarea planurilor. Spiritul practic mai dezvoltat va ajuta enorm.

 

 

FECIOARA

Cu Luna in sectorul romantic, sunteti plini de tandrete azi si puteti sa surprindeti persoanele iubite cu gesturi cu care nu sunt obisnuite. Aveti incredere in persoana iubita si asta se vede in tot ceea ce faceti.

 

 

BALANTA

Exista un oarecare conflict intre ceea ce trebuie sa faceti si ceea ce vreti. Daca circumstantele nu va permit sa faceti ceea ce vreti, ghiciti ce va ramane de facut?! Asta daca nu vreti sa intrati in conflict cu cei din jur.

 

 

SCORPION

Sunteti foarte aglomerati azi, dar energiile sunt bune si nu simtiti oboseala sau stres. Exercitati o influenta benefica asupra celor din jur si multi va cauta sprijinul, cu vorba sau cu fapta. Foarte practici azi.

 

 

SAGETATOR

Mult mai practici azi. Ar fi bine sa va ocupati de problemele pe care le-ati tot evitat in ultima vreme. Chiar si de cele emotionale, de vreme ce acum sunteti mult mai rationali si vedeti lucrurile mai aproape de realitate.

 

 

CAPRICORN

Sunteti optimisti pana aproape de idealism. Aveti idei marete, planuri de mare anvergura, incredere uriasa ca puteti realiza orice. In principiu, puteti. Numai sa va apucati si sa o luati incetisor, pas cu pas.

 

 

VARSATOR

Se incheie un ciclu lunar si de aceea simtiti nevoia sa va retrageti din atentia publica si sa va incarcati bateriile. Bucurati-va de mai multa odihna si relaxare si nu va faceti planuri financiare azi, ca nu sunteti in forma.

 

 

PESTI

Conversatia este azi pe primul loc. Aveti verbul la voi, sunteti detasati emotional si priviti rational tot ce se intampla. In relatiile intime, aratati o oarecare vulnerabilitate, dar asta da foarte bine la partener.

author avatar
Adina Mutar
649 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri