AcasăUtileHoroscopHoroscop - 4 decembrie 2014 - Mercur intra in Sagetator, devenim idealisti

Horoscop – 4 decembrie 2014 – Mercur intra in Sagetator, devenim idealisti

BERBEC

Mercur intra in Sagetator si, pana la 24 decembrie, intrati in dezbateri pe teme filosofice si de morala. Detaliile muncii voastre nu va mai preocupa, preferand sa vedeti imaginea de ansamblu.

 

TAUR

Prezenta planetei Mercur, pana la 24 decembrie, in Casa VIII, va sporeste abilitatile de perceptie. In aceasta perioada nu va exista un subiect complicat pentru voi. O sa cam faceti pe detectivii.

 

GEMENI

Mercur, planeta voastra guvernanta, intra in casa parteneriatului si va energizeaza sectorul comunicatiilor cu prietenii, asociatii, colegii. Partenerul de viata va fi putin descumpanit, fiindca il tratati cu prietenie, nu cu iubire.

 

RAC

Mercur se plimba, pana la 24 decembrie, prin sectorul muncii si al sanatatii. Va fi o perioada aglomerata in acest sector, dar veti fi mai eficienti, va veti stabili un program si, culmea!, va veti tine de acesta.

 

LEU

Mercur tranziteaza sectorul vostru al creativitatii pana la 24 decembrie. Sunteti gata sa discutati despre orice, proiecte de munca si de familie, evenimente, copii, orice va aduce satisfactie.

 

FECIOARA

Mercur tranziteaza sectorul caminului si al familiei pana la 24 decembrie. Sub influenta planetei voastre guvernante, totul devine putin cam prea personal. Este perioada ideala sa marturisiti persoanei iubite ceea ce simtiti.

 

BALANTA

Inteligentul, curiosul Mercur, intra in sectorul comunicarii si, in primul rand, ridica nivelul informatiilor pe care le primiti. Comunicati foarte bine in aceasta perioada, dar un pic prea repede!
sus

 

SCORPION

Mercur tranziteaza, pana la 24 decembrie, sectorul banilor si al valorilor personale. Este perioada ideala sa va evaluati posesiunile si sa stabiliti strategii de imbunatatire a sectorului financiar.

 

SAGETATOR

Mercur, planeta comunicarii inteligente, intra in semnul vostru zodiacal, unde va ramane pana la 24 decembrie. Sub aceasta influenta, veti fi mai comunicativi, mai agitati, mai energici. Nimic nu va scapa atentiei voastre.

 

CAPRICORN

Mercur tranziteaza sectorul vostru privat si pana la 24 decembrie veti fi retrasi, preferand sa comunicati cu voi insiva. Petreceti mult timp analizand ceea ce ar trebui sa faceti, ceea ce e bine pentru deciziile pe care le veti lua.

 

VARSATOR

Mercur va tranziteaza, pana la 24 decembrie, sectorul grupurilor sociale, in care veti activa cu multa energie. In principiu, va preocupa activitatile umanitare, dar din cele neconventionale, stimulative pentru minte.

 

PESTI

Mercur va tranziteaza sectorul carierei pana la 24 decembrie. Gandurile voastre vor fi concentrate pe probleme profesionale, pe planuri si strategii. Veti comunica foarte bine cu partenerii si asociatii.

author avatar
Adina Mutar
664 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri