AcasăUtileHoroscopHoroscop 29 aprilie 2022 - Trebuie să fiţi diplomaţi

Horoscop 29 aprilie 2022 – Trebuie să fiţi diplomaţi

BERBEC

Haide, că astăzi nu veţi cheltui nimic. Dinamismul vostru este la pământ, vreţi să staţi în casă şi să vă odihniţi. Numai că prietenii voştri vor să împartă cu tine idei, planuri… Şi nu ai scăpare, trebuie să le cânţi în strună.

 

 

TAUR

V-ar plăcea să vă petreceţi ziua întinşi pe covor, cu o carte în mână. Dar în jurul vostru este mare agitaţie, căci partenerul vrea să vă scoată din pepeni cu orice preţ.Trebuie să fiţi diplomaţi, să evitaţi certurile inutile.

 

 

GEMENI

Curiozitatea voastră nativă va fi astăzi mult mai ascuţită, căci nu ştiţi ce pun la cale partenerul şi prietenii tăi. Aceştia fac planuri pentru organizarea unor jocuri în echipă şi nu mare vă va fi mirarea când vă veţi descoperi noi hobby-uri…

 

 

 

RAC

Veţi fi plini de bunăvoință față de familia voastră, gata pentru a-ţi răsfăța partenerul şi copiii. Aveţi grijă cum vă stăpâniţi, căci reacţionaţi urât la cea mai mică remarcă negativă. Din fericire aceste reacţii vor fi de scurtă durată.

 

 

 

 

LEU

Sunteţi plini de energie, sunteți gata să construiţi mai multe proiecte pentru mâine, dar aveţi grijă să nu cădeţi de pe cal. Încearcă să acceptaţi, fără să o luaţi ca un afront personal, că este posibil ca cei dragi să acționeze în mod independent.

 

FECIOARA

Inima voastră este mereu sfâşiată, prinsă între pasiune şi raţiune… Nu este uşor să fii pe jumătate rău şi pe jumătate înţelept. Veți avea nevoie să eliminaţi anumite tensiuni interne, făcând sport și activitate în aer liber.

 

 

 

 

BALANTA

Simţiţi nevoia să fiţi un pic impulsionaţi şi motivaţi astăzi. Partenerul vă înţelege şi vă cântă în strună, deci totul este bine! Să sperăm că veţi aprecia asta.

 

 

 

 

SCORPION

Atenție, astăzi s-ar putea să fiţi un pic agresiv cu cei dragi. Unii dintre prietenii voştri chiar s-ar putea supăra. Încercaţi să fiţi tolerant și vă izolați, dacă este necesar. Nu este necesar să socializaţi, dacă nu doriți.

 

SAGETATOR

Astăzi vă veţi învârti ca leul în cuşcă. Dacă nu veţi găsit o motivaţie să rămâneţi acasă, vă puneţi cizmele şi porniţi în drumeții. Veţi alege un traseu dificil, veţi face autostopul… sau poate veţi merge într-o destinație exotică!

 

 

 

 

CAPRICORN

În cuplu sunt de așteptat unele conflicte de autoritate, certuri pe tema „cine decide?„ sau “cine preia frâiele?„. Ar fi bine să acceptaţi că nu puteţi decide totul în viaţă. Şi că într-un cuplu deciziile se iau în comun.

VARSATOR

O zi activă, dinamică și chiar suficient de electrizantă, aşa că nu aveţi timp suficient nici să respirați. Ar trebui să vă multiplicaţi ca să fiţi prezenţi pe toate fronturile. Dar nu e cazul să disperaţi, veţi face faţă cu brio.

PESTI

Veţi fi foarte sensibili la aprecierile pozitive și entuziaste carea provin de la cei din jurul vostru. Mai ales astăzi, când partenerul are doar cuvinte de laudă la adresa ta, ar trebui să arăţi receptivitate, duioşie, iubire.

author avatar
National
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger