AcasăUtileHoroscopHoroscop - 28 noiembrie 2014 - Fara a fi simplu noroc, taurii...

Horoscop – 28 noiembrie 2014 – Fara a fi simplu noroc, taurii se invart printre bani si valori

BERBEC

Astazi stati foarte bine cu tot ce tine de comunicare. Va entuziasmati usor, atat in cariera, unde un proiect nou va starneste interesul, cat si in relatiile personale. Primiti o veste surprinzatoare.

 

 

TAUR

Nu e o chestiune doar de noroc, chiar va invartiti printre bani si valori. Aveti grija la reputatie, sa nu va subminati prestigiul dobandit. Fiti draguti cu prietenii si fata de colegii de serviciu, fiti milosi fata de oamenii nevoiasi.

 

 

GEMENI

Astrele va stimuleaza personalitatea. Planurile personale, referitoare la familie, pot lua o turnura neasteptata. Dorinta de independenta va fi mai puternica decat oricand.

 

 

RAC

Spiritualitatea este pe primul plan. Vreti mai mult spatiu intim ca sa puteti visa in voie. Sunteti cuprinsi de compasiune si ati vrea sa inlaturati tot raul de pe pamant. Gandirea pozitiva chiar inlatura raul.

 

 

LEU

Prieteni pe care i-ati fi vrut uitati apar din senin. Este ca un test pentru prieteniile vechi, pe care este posibil ca unele sa nu-l treaca. O sa fiti dezamagiti, dar o sa va faceti alti prieteni.

 

 

FECIOARA

Profesionalismul este la cote maxime. Un proiect care a stat in stare latenta iese la suprafata in urmatoarea saptamana si aduce surprinzatoare aventuri. E posibila si o calatorie neasteptata.

 

 

BALANTA

O sumedenie de idei va dau tarcoale.. Deveniti brusc dornici sa invatati in domeniul filosofiei, credintei, calatoriilor pe meridiane necunoscute. Ceva gen documentarele National Geographic.

 

 

SCORPION

Astrele va stimuleaza intimitatea. Sectoarele vizate sunt relatiile intime, in primul rand, si resursele financiare sau sprijinul financiar. Este posibil sa faceti o plata neasteptata.

 

 

SAGETATOR

Partenerii si cei dragi va vor da niste teste de loialitate, care cad cam prost, deoarece chiar vreti sa incepeti o relatie cu o persoana foarte speciala. Atentie la cel/cea cu care vreti sa va insotiti!

 

 

CAPRICORN

Astrele au grija atat de sanatatea cat si de munca voastra. Un proiect ajunge la final si s-ar putea sa beneficiati de prime pentru munca depusa. In sectorul sanatatii, e posibila o schimbare de regim.

 

 

VARSATOR

Astrele va stimuleaza Casa V, a copiilor si a manifestarilor creative. E posibil sa vi se anunte o sarcina neasteptata, iar barbatii sa auda de un copil nestiut. Sau pur si simplu vi se face o declaratie de dragoste.

 

 

PESTI

Sunteti favorizati in tot ce tine de familie si de propriile radacini. Tot ce e legat de familie si de casa, inclusiv de proprietati aflate in stare de proiect de constructie sau in proces de succesiune, sunt in atentia voastra.

author avatar
Adina Mutar
687 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri