AcasăUtileHoroscopHoroscop 27 septembrie 2023 - Azi puteți să vă bazați pe intuiție

Horoscop 27 septembrie 2023 – Azi puteți să vă bazați pe intuiție

BERBEC

Dacă credeți că cineva vă subestimează, arătați-le că nu au dreptate și că este problema lor dacă nu pot vedea ce se află în fața lor. O persoană vă va ajuta să descoperiți acel joc pe care nu vă mai interesează să îl urmăriți. Scoateți tot ce este mai bun în voi.

 

TAUR

Salută cu plăcere sugestia unui prieten de a face ceva care implică muncă pentru tine și care implică să acționezi cu oarecare răutate și nu atât de deschis la minte. Nu este vorba de minciuna ta, ci de a nu arăta atât de mult ceea ce crezi.

 

GEMENI

Astăzi te interesează doar liniștea și calmul din jurul tău și, probabil, vei cere partenerului tău sau familiei să te lase să fii în ritmul tău, în lumea ta specială. Poate că le va fi dificil să o accepte, dar explică faptul că este ceva de care ai nevoie și că va fi în bine.

 

 

RAC

Dacă nu aveți un partener, nu ar trebui să fiți obsedați, dar nu ar trebui să vă apropiați de atențiile pe care vi le face cineva, poate prin intermediul rețelelor sociale sau al aplicațiilor unde puteți găsi o persoană care este destul de interesantă.

 

 

 

LEU

Poate că nu trebuie să vă întreb, dar totuși, veți sfătui un copil sau un alt membru al familiei care îi va face puțin tensionat sau nu vă va fi prea bine să încercați să intrați în viața lor. Poate fi un pic un motiv, încearcă să faci asta cu empatie.

 

 

 

FECIOARA

Nu vă simțiți prea bine cu anumite gesturi pe care le-a avut partenerul dvs. în ultima vreme și acest lucru a dus la unele discuții despre probleme interne. Analizați dacă acest lucru se datorează lipsei de sinceritate în intențiile ambelor părți.

 

 

BALANTA

Începi să ieși dintr-o perioadă ușor adversă personal și emoțional, deși încet pentru că nu ați ajuns încă să vă asumați pe deplin anumite fapte pe care a trebuit să le trăiți. Trebuie să te distanțezi de ei și să fii acum în prezent și nu în trecut.

 

SCORPION

Vei dori să scapi puțin de sub control și să faci ce vrei fără să te gândești la altceva. Este clar că trebuie să vă descărcați, dar nu trebuie să mergeți prea departe în nici un fel, indiferent cât de mult doriți. Încearcă să acționezi cu bun simț.

 

 

 

SAGETATOR

Trebuie să controlați anumite trăsături egoiste care pot apărea în voi astăzi pentru că veți dori prea mult pentru a face ceva fără să vă gândiți la nimeni altcineva. Asta, pe termen lung, te poate răni mult mai mult decât crezi și chiar poate pierde pe cineva foarte valoros pentru tine.

 

 

 

CAPRICORN

Ai  mult optimism și bună dispoziție astăzi și o vei risipi peste tot, așa că vei da cuiva bucurie cu conversația ta, pentru că vei spune lucruri amuzante. Aspectul nou din tine astăzi îți va aduce ceva bun la care nu te aștepți.

 

 

VARSATOR

Tot ceea ce este resurse comune sau o casă astăzi devine ceva în care trebuie să colaborezi mult fără să te gândești dacă îți place sau nu. Fă-o și nu te întreba ce parte din problemă nu ai chef să faci. Atitudinea este importantă…

PESTI

Astăzi veți avea noroc în lucrurile zilnice mici, acele lucruri care nu sunt esențiale, dar care, dacă le pierdeți, vă pot pune într-o dispoziție proastă. Dar nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece cineva din mediul apropiat vă va ajuta cu toate acestea.

author avatar
National
605 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri