AcasăUtileHoroscopHOROSCOP 24 decembrie. Cheltuieli neașteptate pentru această zodie

HOROSCOP 24 decembrie. Cheltuieli neașteptate pentru această zodie

zodiac

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin.

Berbec

Te asteapta o zi buna, caci mintea ta se va dovedi deosebit de eficienta. Ai putea obtine realizari nesperate in activitati comerciale sau artistice. Daca nu este cazul, ai putea iesi la cumparaturi. O vizita la ceas de seara, iti va face mare placere si te va ajuta sa privesti cu mai multa incredere spre viitor.

Taur

Ti se va propune o colaborare interesanta, dar traversezi o perioada in care prudenta va trebui pusa pe primul plan in tot ce faci. Informatiile care iti vor parveni te vor entuziasma foarte tare. Nu te lasa coplesit de bucurie pana cand nu ai certitudinea ca toate datele sunt corecte.

Gemeni

Ai tendinta de a te implica in activitati dintre cele mai diverse. Ar fi dorit sa fii cat se poate de prudent si sa eviti sa iti asumi responsabilitati prea mari. Fara sa iti refuzi nimic, incerca sa tragi de timp cateva zile. Acasa s-ar putea deteriora cate ceva, dar nu este cazul sa te enervezi.

Rac

Faci o multime de incercari pentru a gasi niste colaboratori. Reusesti sa faci o impresie buna oriunde te duci, asa ca propunerile tale vor entuziasma pe toata lumea. Chiar daca energia te sustine in toate demersurile pe care le ai in plan, nu este cazul sa faci mai mult decat este nevoie.

Leu

Poate că nu vor fi pe placul tău anumite gesturi sau replici ale apropiaților, dar ar fi bine, de dragul armoniei, să le treci cu vederea. Această atitudine binevoitoare te va ajuta pe tine, în primul rând.

 

Fecioară

Chiar nu e momentul să îți stabilești cine știe ce scopuri clare pentru azi sau pentru perioada următoare. Mai bine te adaptezi la ce apare, bineînțeles, în măsura în care vei putea accepta ceea ce propun ceilalți.

 

Balanță

Sunt multe umbre astăzi, poate mai multe decât te așteptai. Chiar dacă e așa, îți poți asigura singur câteva raze de soare care să-ți lumineze ziua. Sau poți încerca să o faci să fie mai luminoasă pentru cineva drag.

 

Scorpion

Se așterne o tăcere nespecifică peste planurile și dorințele tale care nu primesc răspunsul așteptat de la ceilalți. Ar fi bine să faci un efort sincer și să accepți că pot avea planurile lor, diferite de ale tale.

 

Să​getător

Pregatiri, cheltuieli pentru casa: este posibil sa depasiti bugetul estimat, dar poate ca este ceva special, de zile mari, veti avea si un alt motiv de bucurie, de sarbatorit. Va pregatiti mental sau sufleteste sa materializati un proiect sau o idee recenta.

Capricorn

Zile deosebite, fizic si sufleteste: incepeti iarasi sa iubiti, sa visati, sa sperati si, evident, incepeti sa faceti pasi concreti spre ceea ce va propuneti. Poate ca se intampla ceva deosebit in plan relational: isi exprima cineva sentimentele fata de voi, isi doreste o impacare, vi se face curte.

Vărsător

Nevoie de odihna, dorinta de liniste; vrand, nevrand poate ca recuperati niste ore de somn, va reveniti in forma si va pregatiti de sarbatori, petreceri. Ar vrea omul iubit sau parintii, oameni carora le pasa de voi, sa stie cu ce probleme va confruntati, in ce fel va pot ajuta.

Pești

Schimbare de spirit o data cu primirea unui mesaj sau cu revederea unor oameni dragi. Aveti parte de discutii interesante si aflati lucruri importante pentru voi. Incepeti iarasi sa sperati, va recapatati motivatia pentru un proiect de rezultatele caruia vor beneficia toti ai vostri.

author avatar
Andreea Vlad
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger