AcasăUtileHoroscopHoroscop 20 septembrie 2023 - Nu te gândi atât de mult

Horoscop 20 septembrie 2023 – Nu te gândi atât de mult

BERBEC

Ceva neprevăzut vă va împiedica să petreceți ziua așa cum v-ați planificat. Ziua va fi variată, alternând momente cu adevărat enervante cu alte momente foarte stimulatoare. În relațiile lor afective, va exista armonie și bună înțelegere.

TAUR

Concentrați-vă eforturile să profitați la maximum de timpul liber și acordați o atenție deosebită partenerului.

 

GEMENI

Fii realist atunci când faci planuri, mai ales pe termen îndelungat, altfel nu le vei putea realiza. Seara se anunță liniștită, cu accent pe romantism și multă tandrețe.

 

RAC

Este posibil să trebuiască să vă confruntați cu cheltuieli pe care nu le-ați avut. Nu vă supărați și încercați să vă gestionați mai bine. Relații bune și eficiente. Veți avea mai multe opțiuni pentru a petrece ziua, oricare dintre ele fiind foarte bune.

 

LEU

Un membru al familiei va fi agresiv și va dori să se certe. Evitați argumentele, chiar dacă vă simțiți provocat. Unele probleme tind să fie rezolvate. Seara va fi calmă și foarte plăcută dacă o petreceți cu prietenii.

 

FECIOARA

Un apel neașteptat îi va strica toate planurile, dar te va umple de bucurie. Partenerul vă va oferi o altă alternativă la petrecerea serii. Deși astăzi nu vei avea ocazia să faci ceea ce ți-ai dorit, la finalul zilei te vei simți fericit.

 

BALANTA

Poate apărea o problemă cu un prieten apropiat, dar dacă o ignori, se va rezolva singură. Abilitatea și simțul practic te va determina să faci mici aranjamente în casă.

 

SCORPION

Înclinarea ta pentru excentricități îi poate enerva pe oamenii din jur. Încercați să reflectați și să profitați de orice ocazie vi se oferă pentru a vă distra bine, fără a pune deloc probleme.

 

 

SAGETATOR

Nu te gândi atât de mult la obligațiile tale și doar odihnește-te și fă ce vrei. Dacă persistați în atitudinea dvs., ați putea rata o zi care este foarte frumoasă. Urmarea sfaturilor unui prieten vă va ajuta să vă bucurați mai mult de viață.

 

CAPRICORN

La primele ore ale dimineții, activitatea ta creativă va fi favorizată. După-amiaza va fi practic una familială, într-un climat de bună comunicare și armonie. Noaptea viața ta socială va fi intensă și plină de surprize bune.

 

VARSATOR

Dacă nu luați lucrurile cu calm, un membru al familiei vă poate face să vă pierdeți cumpătul. Nu fi constrâns și nu lua obligații noi care nu te preocupă. Vizita unor prieteni vă va permite să vă confirmați convingerile.

 

PESTI

Chiar dacă nu poți practica sport, ai încredere că vei găsi alte ocupații în aer liber care te vor satisface. Se așteaptă ca ziua să fie calmă și plăcută și vă va permite să vă bucurați de mici surprize.

787 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...