AcasăUtileHoroscopHoroscop 20 august 2020 - Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile

Horoscop 20 august 2020 – Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile

BERBEC

Se pare că nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. S-ar putea să fiți irascibil și să nu aveți chef de vorbă. Ar fi bine să amânați cumpărăturile și investițiile, fiindcă există riscul să luați decizii păguboase.

TAUR

Dimineața s-ar putea să fiți irascibil și greu de mulțumit. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Fiți cât mai diplomat și mai cooperant în relațiile cu colegii.

 

GEMENI

 

Dimineața aveți tendința să fiți cam confuz și nu este exclus să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu pare să vă ajute prea mult, așa că fiți prudent și nu vă asumați niciun risc. Nu neglijați odihna. Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile.

 

RAC

Nu este o zi favorabilă pentru decizii privind investițiile și pentru a face planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale ar trebui să decurgă fără probleme și v-ar putea oferi satisfacții deosebite Este indicat să evitați speculațiile.

 

 

LEU

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că se pare că simțul practic este redus. Azi ar fi bine să nu luați nici o initiativă la serviciu sau în afaceri, fiindcă riscați să nu fiți prea inspirat. Este o zi bună pentru relaxare.

 

FECIOARA

Dimineața s-ar putea să constatați că nu prea reușiți să vă concentrați. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectată. Este momentul să vă detașați puțin și să vă puneți ordine în gânduri și idei.

 

 

BALANTA

Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește practic nimic. De vină ar putea fi simțul practic diminuat. Nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați conflicte cu colegii sau cu partenerul de viață.

 

 

SCORPION

Primiți o sumă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie și începeți să vă faceți planuri. Nu vă pripiți, pentru că azi vă lipsește simțul practic și riscați să luați decizii neinspirate. Consultați-vă cu partenerul de viață.

 

 

 

SAGETATOR

Dimineața s-ar putea să aveți probleme la locul de muncă sau în afaceri din cauză că nu reușiți să vă concentrați. Există un risc sporit de neînțelegeri și conflicte, așa că nu dați atenție bârfelor din jur și să nu vă lăsați provocat.

 

 

 

CAPRICORN

Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Aveți mai multă grijă și organizați-vă cât mai bine munca. Ar fi bine să acceptați sugestiile unei femei mai în vârstă.

 

 

VARSATOR

În prima parte a zilei aveți tendința de a fi confuz și morocănos. Nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime Dacă aveți ocazia să vă relaxați într-un fel saul altul, nu stați pe gânduri! Ar fi bine să vă menajați sănătatea.
PESTI

Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități azi! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Este posibil să primiți o mână de ajutor de unde nu vă așteptați. Spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu prietenii și să uitați de toate problemele.

author avatar
National
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger