AcasăUtileHoroscopHoroscop - 2 decembrie 2014 - Luna Noua in Sagetator, energie pentru...

Horoscop – 2 decembrie 2014 – Luna Noua in Sagetator, energie pentru noi inceputuri

BERBEC

Cu Luna Noua in Sagetator, spiritul aventurii, al explorarii unor noi taramuri, creste. Vreti sa treceti dincolo de experientele vietii de pana acum, iar in urmatoarele saptamani veti cauta ocazii sa o faceti.

 

 

TAUR

Luna Noua in Sagetator va revitalizeaza si va incarca emotional. Urmatoarele saptamani constituie timpul ideal sa scapati de relele obiceiuri, de tot ceea ce v-a tinut pe loc. Vine timpul romantelor!

 

 

GEMENI

Cu Luna Noua in Sagetator este timpul sa gasiti noi parteneri care sa aduca beneficii relatiilor actuale. Doar emotiile puternice va pot altera perceptia realului, de aceea trebuie sa le evitati. Actionati acum in spiritul dreptatii!

 

 

RAC

Luna Noua in Sagetator va concentreaza atentia pe sanatate, unde sunteti dispusi sa incercati regimuri noi, orice va poate revitaliza. Apoi, va veti reorganiza munca, sa fie mai eficienta si sa va aduca beneficii.

 

 

LEU

Luna Noua in Sagetator va transforma in niste iubareti de mare marca. In plus, veti fi, in urmatoarele saptamani dedicati evenimentelor sociale, distractiei, copiilor. Simtiti nevoia sa va exprimati din plin pe aceste planuri.

 

 

FECIOARA

Cu Luna Noua in Sagetator, sarmul vostru va atinge cote maxime. In jurul vostru, atmosfera pare saturata de actiuni impulsive, dar va gasiti calmul necesar sa faceti fata situatiilor stresante. Proiectele de familie va ajuta.

 

 

BALANTA

Zile aglomerate va asteapta in urmatoarele saptamani, cu Luna Noua in Sagetator. Dorinta de a invata cat mai multe, de a va conecta la noi retele de socializare, de a comunica, va va tine ocupati eficient.

 

 

SCORPION

Cu Luna Noua in Sagetator, sectorul banilor va fi foarte bine aspectat. Dobanditi un talent in a atrage sume de bani, ceea ce va creste si tendinta de a acumula bunuri personale. Finantele va reprezinta in luna urmatoare.

 

 

SAGETATOR

Luna care urmeaza, sub patronajul Lunii Noi in semnul vostru zodiacal, va da startul pentru noi inceputuri in privinta valorilor personale. Practic, va reinventati, va luati destinul in maini si actionati in interes personal.

 

 

CAPRICORN

Luna Noua in Sagetator va ofera revelatii personale. Ceea ce ati neglijat pana acum, ceea e ati incercat sa ingropati adanc in sinea voastra, ceea ce credeati ca nu mai conteaza, iese la suprafata. Eliminati tot ceea ce creeaza confuzie.

 

 

VARSATOR

Adevaruri importante sunt scoase la lumina de Luna Noua in Sagetator. O sa fiti un pic bulversati, un pic confuzi, dar prieteni noi va vor ajuta sa intelegeti ceea ce trebuie. Fiti deschisi fata de noi inceputuri.

 

 

PESTI

Luna Noua in Sagetator va aduce la indemana toate instrumentele necesare sa va ridicati considerabil la nivel profesional. Aveti o luna la dispozitie sa incercati retete noi, pana realizati cele mai bune strategii.

author avatar
Adina Mutar
697 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri