AcasăUtileHoroscopHoroscop - 19 decembrie 2014 - Luna in Rac, nevoia de pace...

Horoscop – 19 decembrie 2014 – Luna in Rac, nevoia de pace si siguranta

BERBEC

Nevoia de a va autoproteja este atat de mare, incat luati o atitudine belicoasa fata de oricine ar vrea sa se apropie. Cel mai bine este sa petreceti ziua cu cei apropiati, sa va reconectati la radacini.

 

 

TAUR

Reconectati-va! Este timpul sa reluati conversatiile cu prietenii, ca sa va simtiti in siguranta. Si ca sa simtiti ca sunteti inconjurati de prieteni, participati la diferite activitati alaturi de ei. Evitati sa fiti singuri!

 

 

GEMENI

Va reconstruiti interiorul emotional, bazandu-va pe evenimente placute. Inconjurandu-va de oameni care va sunt dragi, va veti simti stimulati si motivati sa faceti lucruri mari. Se prevad actiuni romantice!

 

 

RAC

Cu Luna in semnul vostru zodiacal, sunteti motivati sa progresati pe toate planurile. Aveti cateva piese de puzzle care nu se prea potrivesc in imaginea finala, dar le veti ajusta, cu forta daca trebuie.

 

 

LEU

O chestiune legata de munca sau de sanatate iese astazi la suprafata, luandu-va pe nepregatite. Luati-va o pauza ca sa analizati situatia. Nu trebuie sa va alarmati, este vremea regenerarii!

 

 

FECIOARA

Nu prea va intereseaza responsabilitatile profesionale, ci doar evenimentele ce ar putea sa va umple sufletul de bucurie. Viitorul va apare roz si asa va fi daca luati decizia de a schimba prezentul.

 

 

BALANTA

Sunteti nerabdatori sa incepeti un nou proiect. Luati mai intai un creion si croiti o strategie. Apoi luati o pauza, lasati totul sa se aseze si abia din ianuarie, incolo, purcedeti la fapte. Asa ar fi intelept.

 

 

SCORPION

Va hotarati sa traiti viata ca atare, fara sa va mai faceti griji pentru una sau pentru alta. Cu alte cuvinte, in loc sa va incarcati mintea cu suspiciuni, cu sentimente contradictorii, va lansati cu energie in viata traita la moment.

 

 

SAGETATOR

Astazi sunteti hotarati sa va luptati cu demonii interiori. S-ar putea ca aceasta lupta sa va sporeasca emotiile, starea de agitatie si irascibilitatea, dar important este sa-i invingeti. Mergeti la radacina problemelor.

 

 

CAPRICORN

Din punct de vedere energetic, nu sunteti chiar pe culmi, dar nici molesiti de tot. E bine sa participati la evenimentele sociale la care sunteti invitati, pentru ca pofta vine mancand si va veti anima mintenas!

 

 

VARSATOR

E vremea succesului, dar intr-o maniera mai tacuta, fara urale. Aveti energie sa rezolvati toate problemele care va ies in cale, numai sa fiti mai organizati si sa va concentrati pe cate una, pe rand.

 

 

PESTI

Luna animeaza la maximum sectorul expresiei de sine. Prin urmare, veti fi mult mai increzatori in fortele proprii, in ceea ce spuneti si ceea ce faceti. Aceasta incredere va aduce in jurul vostru oameni de decizie importanti.

author avatar
Adina Mutar
616 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri