AcasăUtileHoroscopHoroscop 18 septembrie 2023 - Vă simțiți plin de energie

Horoscop 18 septembrie 2023 – Vă simțiți plin de energie

BERBEC

Sunteți ușor confuz, iar la locul de muncã aveți tendința sã vã mișcați mai încet. Evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și colegii și strãduiți-vã sã recuperați întârzierile!

 

TAUR

Plecați într-o cãlãtorie în interes profesional din care sunt șanse sã vã întoarceți cu satisfacții deosebite. Spre searã, s-ar putea ca o rudã sã apeleze la ajutorul dumneavoastrã.

 

GEMENI

Cheltuiți o sumã importantã pentru a repara un obiect casnic de care nu vã puteți lipsi. Vã schimbați programul în ultimul moment pentru a vã ocupa de problemele partenerului de viațã. Acceptați ajutorul celor apropiați.

 

RAC

S-ar putea sã faceți o greșealã la serviciu și sã fiți nevoit sã stați peste program ca sã o îndreptați. Nu luați decizii în grabã  și nu vã ambiționați sã faceți totul de unul singur!

 

 

LEU

Nu este exclus sã vã enervați din cauza diverselor dificultãți cu care vã confruntați. Dacã nu vã pãstrați calmul, riscați sã tensionați relațiile cu colegii și cu partenerul de viațã. Amânați eventualele examene și cãlãtorii planificate.

 

FECIOARA

Se pare cã nu prea sunteți în formã și aveți impresia cã nu vã reușește nimic. Nu vã îngrijorați! Puteți conta pe ajutorul celor apropiați. Aveți posibilitatea sã rezolvați o problemã financiarã împreunã cu partenerul.

 

BALANTA

O problemã de sãnãtate vã împiedicã sã plecați într-o cãlãtorie sau sã ajungeți la o întâlnire. Relațiile cu partenerul de viațã pot fi
puțin tensionate din cauza unei rude mai în vârstã.

 

 

SCORPION

Intenționați sã demarați o nouã activitate dar, din cauza nerãbdãrii, existã riscul faceți greșeli. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și încercați sã terminați ce ați început! Comunicați foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

 

 

SAGETATOR

Este posibil sã aveți probleme de comunicare. Fiți prudent la serviciu și în afaceri! Micile dificultãți financiare din ultima vreme nu ar trebui sã vã îngrijoreze. Puteți conta pe ajutorul unei persoane mai în vârstã din familie.

 

CAPRICORN

La serviciu este posibil sã traversați o perioadã mai dificilã din cauza neînțelegerilor cu șefii și cu colegii. Se pare cã nu stați prea bine cu banii, dar un prieten este dispus sã vã ajute. Dacã aveți rãbdare, veți depãși toate obstacolele.

 

VARSATOR

Este posibil ca o afacere sã nu decurgã așa cum v-ați propus și sã ieșiți în pierdere, probabil din cauza dificultãților de comunicare. Nu vã descurajați! Se vor ivi și alte posibilitãți de câștig.

 

PESTI

O persoanã mai în vârstã v-ar putea surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine sã nu refuzați, chiar dacã acum vi se pare cã beneficiile nu vor fi grozave. Acordați mai multã atenție partenerului de viațã.

516 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri