AcasăUtileHoroscopHoroscop - 18 decembrie 2014 - Cvadratura Luna-Uranus, opozitie Pluto: planurile sufera...

Horoscop – 18 decembrie 2014 – Cvadratura Luna-Uranus, opozitie Pluto: planurile sufera schimbari bruste de directie

BERBEC

Va repliati, ca sa zicem asa. Recladiti contactele cu propriul ego, apoi le extindeti asupra celor din jur. Azi si maine vi se recomanda activitati reconfortante, pe langa casa, unde va simtiti in siguranta din punct de vedere emotional.

 

 

TAUR

Viata cere multe de la voi azi, dar nu neaparat intr-un sens negativ. Stresant, da, din cauza ca va solicita in mai multe directii simultan. Nu intreprindeti nimic pana nu realizati conexiunile benefice.

 

 

GEMENI

Sunteti nerabdatori sa va atingeti toate scopurile, dar cand aveti de-a face cu persoane din afara cercului vostru intim e bine sa indulciti tonul. Abia in a doua parte a zile veti putea sa va faceti o lista de prioritati.

 

 

RAC

Luna va ocupa semnul zodiacal si elimina toate „colturile” pe unde va ascundeati sentimentele. Nu va ingrijorati! O sa gasiti metode simpatice de a vi le exprima! Beneficiarii vor fi nauciti!

 

 

LEU

Cu Luna in sectorul vostru privat, o sa preferati spatele scenei. Chiar daca nu suna prea incitant, o sa va simtiti mult mai bine. O sa aveti timp sa va relaxati, sa va odihniti si sa coaceti noi planuri.

 

 

FECIOARA

Lucrati in echipa azi si maine, ca sa obtineti cele mai bune rezultate. Fiti pregatiti ca planurile voastre sa ia directii neasteptate. S-ar putea sa fie necesar sa renuntati la unele, in favoarea altora, noi. Va castigati un respect deosebit.

 

 

BALANTA

Sunteti capabili, sunteti talentati, nu trebuie sa va sperie sa va asumati niste responsabilitati noi. Azi si maine chiar aveti ocazia sa dovediti cat de competenti sunteti, fara sa simtiti nicio presiune.

 

 

SCORPION

Lucrurile dificile din viata voastra vi se afiseaza ca pe un ecran panoramic. Nu trebuie sa va uitati la detaliile acestui „film”, ci la imaginea de ansamblu. In partea a doua a zilei o sa se clarifice totul si veti sti ce aveti de facut.

 

 

SAGETATOR

Sunteti foarte interesati de ceea ce gandesc altii, o persoana anume in special. O sedinta proprie de psihoanaliza nu v-ar strica. Ati afla ceea ce ganditi despre voi insiva si asta o sa va dea curaj sa actionati in directia cea buna.

 

 

CAPRICORN

Valoarea face diferenta intre lucruri, oameni si planuri. Sunteti in cautarea valorilor si intalniti tot felul de situatii care va provoaca. In final, veti descoperi ca toate provocarile v-au indreptat spre ceea ce este important in viata voastra.

 

 

VARSATOR

O dimineata haotica, frustranta, dupa care lucrurile par sa intre in matca fireasca. Cu putina organizare, chiar o sa va atingeti obiectivele. Asta daca renuntati la activitatile care va ocupa timpul degeaba.

 

 

PESTI

Luna va incarca de energie haotica, dandu-va impresia ca inotati impotriva valurilor. Incercati sa „inotati” catre prieteni si persoanele iubite, care va vor ordona fluxurile energetice si le vor indrepta catre activitati relaxante.

author avatar
Adina Mutar
793 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri