AcasăUtileHoroscopHoroscop - 17 decembrie 2014 - Luna Plina in Gemeni: comunicare, atitudine,...

Horoscop – 17 decembrie 2014 – Luna Plina in Gemeni: comunicare, atitudine, spirit de aventura, schimbare!

BERBEC

Dorinta de libertate lasa loc dorintei de a o imparti cu prietenii, unii noi sau cei vechi, „reincarcati”. Cu Uranus pornind direct in semnul vostru zodiacal, gasiti curaj sa faceti schimbari importante.

 

 

TAUR

Luna Plina va exagereaza emotiile, insa Uranus direct in sectorul personal va da multa incredere in propriile forte si curaj pentru a lua decizii. Este timpul sa mergeti mai departe, bazandu-va pe intuitie.

 

 

GEMENI

Reputatia, cariera, finantele pot fi nitel confuze, din cauza emotiilor generate de Luna Plina, care incurca mesajele. Din cauza comunicarii defectuoase veti vrea sa va faceti noi prieteni, in locul celor vechi dar „nesinceri”.

 

 

RAC

In loc sa contemplati realitatea, asa cum e ea, preferati sa va amagiti cu visuri. Treziti-va! In urmatoarele saptamani trebuie sa va gasiti propria cale de a face fata schimbarilor din viata voastra, mai ales celor din cariera.

 

 

LEU

Trebuie sa gasiti o modalitate de a aplica practic ideile voastre ce par fanteziste. Doar par, in realitate chiar v-ar putea aduce beneficii. Norocul vostru ca in urmatoarele saptamani veti deveni niste oameni practici.

 

 

FECIOARA

Vi se releva informatii care v-au fost ascunse pana acum. Veti abandona ordinea veche din viata voastra, ca sa o implementati pe cea noua, adecvata noii realitati. Financiar, se iveste o sursa neasteptata care va da libertate.

 

 

BALANTA

Invatati cum sa depindeti doar de voi insiva, fara a mai fi la cheremul circumstantelor. In privinta muncii si a reputatiei profesionale, azi este posibila o stare de confuzie, dar de maine se clarifica din ce in ce mai mult.

 

 

SCORPION

Atitudinea voastra fata de munca si responsabilitati evolueaza in bine. In sensul ca veti gasi o maniera personala de a va achita de obligatii, lasandu-va destula libertate sa va atingeti si obiectivele personale.

 

 

SAGETATOR

Uranus o porneste direct, ceea ce aduce, gradual, schimbari considerabile in viata voastra romantica si in ceea ce priveste proiectele ce necesita multa creativitate. Veti avea curaj sa va exprimati asa cum simtiti.

 

 

CAPRICORN

Va eliberati din situatiile stresante, limitate, care se manifestau in familie si pe plan financiar, gratie planetei Uranus care va impinge spre un progres pas cu pas. Nu insa fara un debut plin de emotii, de la Luna Plina.

 

 

VARSATOR

Uranus direct aduce mai multa spontaneitate in felul vostru de a va exprima. Veti experimenta noi metode de comunicare, care va vor deschide spre o lume noua, plina de oportunitati financiare.

 

 

PESTI

Va schimbati atitudinea fata de modul in care castigati bani. O sa va asumati mai multe riscuri in privinta resurselor financiare, mai ales a celor fluctuante. De asemenea, veti fi foarte curajosi in a va apara interesele.

author avatar
Adina Mutar
844 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri