AcasăUtileHoroscopHoroscop 17 august 2023 - Sunteți într-o formă foarte bună și colegii...

Horoscop 17 august 2023 – Sunteți într-o formă foarte bună și colegii vă apreciază

BERBEC

Astăzi s-ar putea să ai senzația că ești prins într-un fel de foc încrucișat. Adevărul este că o parte din voi dorește să puteți păstra picioarele pe pământ, precum și să fiți riguroși și orientați spre viitor, în timp ce cealaltă parte planifică și visează plutind pe un nor.

 

TAUR

Astăzi este posibil să aveți unele dificultăți de comunicare. De fapt, veți găsi că unii oameni sunt prea mândri, în timp ce, chiar acum, ei te vor găsi prea pretențios și critic. Adevărul este că uneori este mai mult decât suficient să fii puțin răbdător.

GEMENI

 

Astăzi s-ar putea să vă întrebați dacă solicitați o intensitate mai mare în relațiile personale și dacă doriți emoții puternice. Cu toate lucrurile care vi s-au întâmplat în ultima lună, cu siguranță sunteți mai mult decât servit… Acesta este ceea ce vi se va oferi timp de treizeci de zile.

RAC

Astăzi va fi o zi destul de stabilă, în care vă veți simți mai bine ca niciodată. Înțelegi semnificația perioadei prin care treci, vezi scopul ei și ce ar trebui sau nu să faci. Acest lucru îți dă senzația că te descurci cu situația puțin mai bine decât înainte.

 

LEU

Cel mai bun sfat care ți se poate da astăzi este să ai răbdare. Zilele precedente au văzut unele fantome din trecut reapărând și, același lucru s-ar putea întâmpla și în zilele următoare. După nevoia de dragoste, acum vine ceva foarte drag membrilor din zodia ta!

 

FECIOARA

Conjuncțiile astrale din această zi ar trebui să vă seducă. Dacă aveți, ca parte a activității dvs. profesionale, diferite opțiuni de solicitat sau câteva instrucțiuni de lucru pe care să le dați, ar fi foarte benefic să organizați o întâlnire. Comunicarea va fi ușoară pentru dvs

 

BALANTA

Astăzi ar trebui să acordați o atenție specială oamenilor pe care îi iubiți. Membrii familiei tale, desigur, dar și cei care în diferite circumstanțe și ocazii te-au ajutat. Nu ai încetat niciodată să le mulțumești, dar un gest suplimentar le va atinge inima.

 

SCORPION

Ai putea avea ocazia să cântărești avantajele și dezavantajele în anumite aspecte în care, în cele din urmă, trebuie să alegi o opțiune. Și nu este imposibil ca acest lucru să vă afecteze și relația emoțională. Căutați să regenerați dinamica partenerului dvs.

 

SAGETATOR

De-a lungul zilei de azi, convingerile tale personale pot intra în conflict cu emoțiile tale. Dar, uneori, este mai mult decât sănătos să lăsați rațiunea deoparte pentru a permite inimii voastre să vorbească. Și, în plus, nu ar fi prima dată când ai acționa astfel. Așadar, lăsați-vă ghidați de instinctul și experiența voastră.

 

CAPRICORN

Unele mici nemulțumiri ar putea apărea în cursul zilei de azi. Dorințele tale nu sunt îndeplinite atât de ușor pe cât ți-ai dori. Cererile tale de dragoste sau considerație nu primesc la fel de mult sprijin ca de obicei. Adevărul este că te vei putea aștepta doar o zi singuratică..

 

VARSATOR

Aceasta ar putea fi una din acele zile în care nu te poți apropia de visele tale. Mai ales când vine vorba de chestiuni sentimentale. Există momente în care singurul punct de acord posibil este faptul de a nu fi de acord…

 

PESTI

În general, s-ar putea să descoperiți că ultimele săptămâni au adus o oarecare stabilitate. De fapt, emoțiile vă vor determina să adoptați o viziune intuitivă asupra problemelor actuale. Folosiți forța sentimentelor dvs. pentru a umple golul în tot ce ține de parteneriate.

852 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...