AcasăUtileHoroscopHoroscop - 16 decembrie 2014 - O zi dominata de Mercur, posibile...

Horoscop – 16 decembrie 2014 – O zi dominata de Mercur, posibile presiuni sa luati o decizie importanta

BERBEC

Multe dorinte va asalteaza azi, dar nu va grabiti sa vi le satisfaceti, pentru ca se schimba cu repeziciune. Asteptati-va sa aveti de-a face cu un document important, tineti-va emotiile in frau, pentru o decizie cat mai buna.

 

 

TAUR

Relatiile cu cei din jur sunt cand prea calde, cand prea reci. Problema consta in modul in care comunicati. Aveti grija sa pastrati caldute relatiile ce tin de sectorul financiar si al valorilor. Verificati informatiile!

 

 

GEMENI

Cu Mercur, planeta voastra guvernanta, in semnul vostru zodiacal, aveti multe vorbe si le spuneti cu repeziciune. De aceea si pot fi gresit interpretate. O problema legata de relatia de suflet poate iesi azi la suprafata.

 

 

RAC

Sunteti relaxati si aveti tendinta sa filosofati pe teme existentiale. O chestiune foarte personala poate fi pusa pe tapet si atunci trebuie sa lasati filosofiile si sa tratati subiectul cu multa diplomatie.

 

 

LEU

Aveti tendinta sa exagerati tot ce auziti si sa faceti un capat de tara. Cel mai bine ar fi sa ignorati barfele sau, cel putin, sa le luati ca atare, nu sa le tratati serios. Asteptati-va la revelatii romantice… serioase.

 

 

FECIOARA

Luna se muta spre sectorul public, aducandu-va in centrul atentiei. Cineva face analiza a ceea ce ati realizat intr-un anumit domeniu si s-ar putea sa va ofere o pozitie de lider, dar departe de casa. Decizie grea.

 

 

BALANTA

Probleme de comunicare si cu transportul, deci posibile neintelegeri si intarzieri. Nu trebuie sa aveti un program rigid, ca sa va puteti adapta conditiilor schimbatoare. Nu incepeti proiecte noi acum.

 

 

SCORPION

Emotiile va coplesesc. Nu luati decizii de ordin romantic sub impulsul acestor emotii. Adoptati o atitudine de asteptare si adaptare. Concentrati-va pe problemele financiare. Cineva atenteaza la bunurile voastre.

 

 

SAGETATOR

Luna in semnul vostru opus scoate la iveala probleme personale sau finalizarea unui proiect personal. Posibile informatii noi despre o persoana importanta din viata voastra. Ascultati-va doar inima!

 

 

CAPRICORN

Luna va inclina spre sectorul spiritual, ceea ce inseamna un adevarat haos la serviciu. Rutina nu va ajuta. Chiar daca aveti termen-limita azi la vreun proiect, fiti destepti si amanati-l nitel, ca sa nu dati rasol.

 

 

VARSATOR

Prietenii si relatia de suflet sunt sectoarele care va solicita intreaga atentie. Multa lumea e pusa pe barfa azi, asa ca astupati-va urechile. Si daca totusi auziti ceva, nu trageti concluzii pripite.

 

 

PESTI

Aveti intentii bune, in general, dar ce va iese pe gura nu e tocmai placut. Mercur va incurca mesajele pe care vreti sa le transmiteti. In familie, in probleme legate de camin, aceasta lunatie scoate la iveala secrete dureroase.

author avatar
Adina Mutar
858 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri