AcasăUtileHoroscopHoroscop - 14 februarie 2012 - Luna in Scorpion ne starneste pasiuni

Horoscop – 14 februarie 2012 – Luna in Scorpion ne starneste pasiuni

BERBEC

Parca va mai luminati si asta numai datorita atractiei personale pe care o exercitati asupra celor din jur. Dorinta de frumos va face sa acordati mai multa atentie si stilului personal. Fiti creativi si productivi!

 

TAUR

Munca intr-un mediu artistic v-ar aduce numai satisfactii. In schimb, in alte medii, o sa deveniti iritati si neatenti. Relatiile personale se triaza acum in functie de nivelul spiritual. Nu va concentrati pe nimicuri!

 

GEMENI

Incepe sa vi se clarifice drumul catre propriile teluri, in sensul ca va dati seama ce vreti, ce simtiti si cu cine puteti face echipa. Vi se schimba gusturile, stilul de lucru, stilul vestimentar. Veti fi total diferiti.

 

RAC

Azi sunteti foarte competitivi si foarte ambitiosi. Cum aveti si abilitati practice, dublate de o imaginatie debordanta, o sa fiti in centrul atentiei. Posibil si pe vreun piedestal. Fructificati acesta perioada!

 

LEU

Trebuie neaparat sa schimbati idei, opinii, cu oameni informati. Succesul vine prin comunicari utile. Cel mai mult va poate ajuta o persoana avizata, care are o opinie diametral opusa, dar bine argumentata.

 

FECIOARA

Intrati in contact cu persoane diferite ca stil de viata, ca si constructie fizica si spirituala. Sa nu va lasati prada pesimismului, gandind ca acele persoane sunt mult mai atractive decat voi. Aveti un rol important.

 

BALANTA

Feriti-va sa deveniti agresivi, pentru ca aveti o forta pe care nici n-o constientizati. Puteti face rau fara sa vreti, iar daca cineva e ostil fata de voi, puteti sa desfiintati acea persoana. Puteti, e adevarat, dar n-o faceti!

 

SCORPION

Partea sexuala e cu dichis. Foarte doritori, uitati ca si partenerii trebuie satisfacuti. De fapt, orice interactiune cu persoane de alt sex este tensionanta din cauza lipsei de intelegere fata de nevoile „opusilor”.

 

SAGETATOR

Deveniti mai cooperanti, in sensul obtinerii unei armonii in mediul inconjurator. Prietenii va sunt colaboratori perfecti, asa ca faceti-va timp pentru ei. Orice faceti, urmariti ca toata lumea sa se simta bine.

 

CAPRICORN

Relatia actuala e tensionata de crize de gelozie, temeri profunde, dorinti nemarturisite si deci nesatisfacute. Ori incheiati aceasta relatie, ori va lamuriti in toate aspectele si treceti la o etapa mai profunda.

 

VARSATOR

Gata, aproape ca v-a trecut amocul! Va deschideti catre prietenie, cooperare, impartire a bucuriilor cu cei din jur. Asa, mai copii, asta e rostul vostru. Puteti beneficia financiar din spiritul prietenesc si sociabil.

 

PESTI

Simtiti un imbold de a imparti cu altii norocul sau rezultatele acestuia. Bineinteles, primul gest este sa fiti generosi, sa faceti daruri, sa faceti surprize costisitoare. Macar inchideti fereastra, sa nu zboare portofelul!

author avatar
Adina Mutar