AcasăUtileHoroscopHoroscop - 13 februarie 2012 - Mercur in Pesti ne activeaza la...

Horoscop – 13 februarie 2012 – Mercur in Pesti ne activeaza la maximum imaginatia

HOROSCOP BERBEC

Circumstantele nu va sunt favorabile, de aceea nici oamenii nu par sa va inteleaga. Sunteti presati de timp, supraaglomerati la serviciu si, colac peste pupaza, mai sunteti si pesimisti. Faceti apel la solidaritate!

 

HOROSCOP  TAUR

Tare mult v-ati mai dori ca aceasta perioada de vreme nefavorabila s-o petreceti cu cine va e drag, la gura sobei, cu un pahar de ceva si sa auziti cum trosnesc lemnele si afara urla vantul. Alo, treziti-va!

 

HOROSCOP GEMENI

O vreme numai buna sa reflectati la ceea ce mai aveti de facut, fara sa luati decizii in acest sens. Responsabilitatile vi se par prea mari. Poate ca si sunt. Ganditi-va cu cine sa le impartiti, chiar daca nimeni nu vrea.

 

HOROSCOP RAC

Deveniti mai flexibili, mai dispusi sa va acomodati unor noi conditii de mediu, atat acasa, cat si la serviciu. La fix se intampla asta, pentru ca in perioada urmatoare veti fi supusi la tot felul de cerinte, care v-ar fi zapacit.

 

HOROSCOP LEU

N-aveti chef de barfele de la serviciu si de glumele colegilor. Sunteti intr-o pasa proasta, dar nu trebuie sa va straduiti sa deveniti nesuferiti. Cel mai mult va supara starea posesiunilor voastre. Si pe altii la fel.

 

HOROSCOP FECIOARA

Gandurile voastre zboara libere spre taramuri imaginare, fantastice. Oriunde ati fi prezenti fizic, sigur mintea nu va fi cu voi. Munca creativa, artistica, literara este drumul sigur spre succes financiar.

 

HOROSCOP BALANTA

Simtul practic si logica sunt diminuate acum, fiind inlocuite de o stare de efervescenta imaginativa. Acum e momentul sa dati o dimensiune extravaganta proiectelor voastre cele mai serioase.

 

HOROSCOP SCORPION

Nu va bazati foarte tare pe o judecata imbatabila, ca puteti da rateuri. Insa, puteti sa va lasati sa zburde imaginatia si sa va distrati pe orice tema vreti. Acum puteti sa eliminati o cantitate enorma de stres.

 

HOROSCOP SAGETATOR

Si voi sunteti cu creierii in alta parte decat la realitatea inconjuratoare. De aceea, nici nu vi se recomanda sa va amestecati in decizii concrete, dictate de nevoile prezentului. „Fie ce-o fi” va caracterizeaza.

 

HOROSCOP CAPRICORN

Deveniti foarte profunzi in sentimente. Daca relatia voastra cu partenerul nu e tocmai ceea ce v-ati dorit, acum e momentul sa intalniti partenerul de care aveti nevoie. Nu trebuie decat sa fiti voi insiva.

 

HOROSCOP VARSATOR

Nu va sta bine nici pesimisti, daramite critici. Simtiti nevoia sa va retrageti intr-un coltisor, singuri si neintelesi. E si o doza de plangere de mila in atitudinea asta. Incercati sa vedeti lumea si prin ochii altora.

 

HOROSCOP PESTI

Puteti beneficia de imaginatia voastra intr-un mediu literar-artistic. Spiritul practic e putin alterat, de aceea trebuie sa va feriti sa luati decizii importante pe termen lung. Rezumati-va la actiuni concrete.

author avatar
Adina Mutar