Cauta

Horoscop – 12 iunie 2012 – Luna in Berbec furnizeaza un exces de adrenalina

BERBEC

Totul va scapa de sub control, dar e atat de bine! Talentul natural in aceste zile este sa va binedispuneti pe voi si pe cei din jur. Norocul vostru e ca nimeni nu asteapta acum sa excelati profesional.

 

TAUR

Daca aveti o organigrama, faceti bine si verificati-o din cand in cand. Daca n-aveti, cu atat mai bine. Realitatea arata mult mai frumoasa, desi nu e chiar asa, datorita spiritului vostru de aventura.

 

GEMENI

O exprimare spartana ar fi de dorit in aceste zile, cand nu reusiti sa transmiteti mesaje clare, din cauza nastrisnicului Mercur. Sunteti usor de pacalit de un invelis stralucitor. Dar miezul? Ei?

 

 

RAC

Nu trebuie sa va ridicati ziduri de protectie in jurul vostru. O persoana, chiar daca nu se ridica la nivelul asteptarilor voastre, e mai putin plictisitoare decat singuratatea. Si mai putin rece!

 

 

LEU

Propria persoana va satisface atat de mult azi, incat deveniti generosi cu ea. Insa nu e cazul sa va enervati pe cei care nu doresc nicio bucatica din ea. Un pic de retinere chiar nu dauneaza nimanui.

 

FECIOARA

Chiar daca primiti suficient sprijin moral pentru planurile voastre, nu va grabiti. Sincer, nu de sprijin moral aveati nevoie pentru a demara niste actiuni, ci de unul financiar. Deci, luati-o pe-ndelete!

 

BALANTA

Nu va bazati pe promisiunea ferma a cuiva din anturaj. Maine, e posibil s-o apuce in alta directie, moivand ca n-a inteles bine despre ce e vorba. Inainte de a face un pas decisiv, asigurati-va baza!

 

SCORPION

Sunteti stresati de un sentiment de nesiguranta in domeniul profesional. Nu trebuie sa aratati acest lucru, mai ales ca temerile voastre nu sunt intemeiate si mai rau faceti daca le exprimati.

 

 

SAGETATOR

Trebuie sa priviti spre partea plina a paharului, caci jumatatea goala va impinge spre actiuni pripite! Daca simtiti ca cei din jur va irita prin simpla lor prezenta, retrageti-va discret!

 

 

CAPRICORN

Aveti posibilitatea sa atingeti stelele si sa ramaneti cu picioarele pe pamant. Puteti accepta orice provocare, fara sa fie nevoie sa va avantati cu trup si suflet pentru a iesi in evidenta. Deja sunteti!

 

VARSATOR

Nu credem ca ar fi posibil, dar, daca ne luam dupa astre, azi e posibil sa va indragostiti! De mai multe ori. Nu de aceeasi persoana. Ah! Daca v-ati transforma pasiunea in munca creativa, ce-ati mai castiga!

 

PESTI

Vi se defecteaza sistemul de autocontrol si va trimite mesaje care se bat cap in cap. Cum sunteti si foarte senzitivi, le percepeti pe toate, ceea ce va zapaceste. Tineti-va mintea ocupata cu un nou proiect!

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version