AcasăUtileHoroscopHoroscop - 12 decembrie 2014 - Incepe o perioada a rafinamentului

Horoscop – 12 decembrie 2014 – Incepe o perioada a rafinamentului

BERBEC

Onestitatea incepe fata de voi insiva si se extinde asupra cunoscutilor, alungand confuziile. Calea spre succes este asigurata de concentrarea energiilor pe finante, unde, o buna organizare, poate face minuni.

 

 

TAUR

Comunicarea este in progres, ca si sistemul de transport, gratie unei configuratii astrale benefice acestor sectoare. Acum puteti face niste conexiuni de exceptie intre informatii-cheie, ce va vor aduce mari satisfactii.

 

 

GEMENI

Incepe o perioada foarte benefica pentru venitul personal, parteneriat, cariera si sanatate. Mediul de afaceri se deschide pentru voi, numai sa stiti pe ce usa sa intrati. Beneficiati de ajutor din toate partile.

 

 

RAC

Incepe o perioada excelenta pe planul creativitatii, care produce venit si satisfactii profesionale. Imaginatia este cea care va aduce succesul prin idei inedite. Succes profesional si pe plan personal.

 

 

LEU

Dati-va un pas mai in spatele scenei si observati toate miscarile celor care interpreteaza un „rol” in viata voastra. Astfel veti sti cu cine sa impartiti ideile viitoarelor proiecte, pentru ca succesul vine in echipa

 

 

FECIOARA

Alegerea voastra in privinta unui partener de viata tine de comunicare. Preferati oamenii care spun mai mult cand tac si altii care turuie fara sa spuna nimic. Va aflati intr-o perioada a rafinamentului romantic.

 

 

BALANTA

In perioada urmatoare trebuie sa invatati cum sa va comercializati talentele. Pentru asta trebuie sa invatati totul despre domeniul in care se manifesta abilitatile voastre din nascare. Lasati hobby-urile!

 

 

SCORPION

Saturn in semnul vostru zodiacal se pozitioneaza intr-un unghi armonios cu expansivul Jupiter. Influenta lui Jupiter va ajuta sa va dati seama de ceea ce vreti cu adevarat, in timp ce Saturn va ajuta sa va indepliniti dorintele.

 

 

SAGETATOR

Cu Saturn in casa XII, contemplati realizarile si insuccesele de pana acum. In particular, este perioada cand ar trebui sa va infruntati temerile, cele ce v-au subminat progresul. Gasiti adevaratul sens in viata.

 

 

CAPRICORN

Planeta voastra guvernanta, Saturn, se afla intr-o pozitie cu Jupiter care va ajuta sa intariti relatiile de prietenie si de parteneriat. Totodata, va da puterea de a-i ierta pe cei care v-au gresit, spre bunul mers al lucrurilor.

 

 

VARSATOR

O buna perioada pentru a va redefini dorintele, pentru a definitiva planuri si strategii, adaugand detalii rafinate. Aveti o abordare mult mai realista a ceea ce doriti, ceea ce reprezinta un prim pas spre succes.

 

 

PESTI

Simtiti nevoia sa invatati mai multe despre lumea care va inconjoara, ca sa va fie mai usor s-o adaptati la cerintele voastre. Pentru ca va vine mult mai usor sa „croiti” lumea inconjuratoare, decat sa renuntati la ideile voastre.

author avatar
Adina Mutar
864 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri