AcasăUtileHoroscopHoroscop 10 noiembrie 2023 - Evitați remarcile prea acide

Horoscop 10 noiembrie 2023 – Evitați remarcile prea acide

BERBEC

Ceea ce faceți și ceea ce spuneți au un impact major zilele acestea. Evitați remarcile prea acide, în domeniul profesional, în special făcute în public. Sectorul financiar va fi mai plăcut dacă ascultați acest sfat.

TAUR

La serviciu, sunteți vrăjiți de ideea de a elimina rutina din muncă, o perspectivă în care doriți să vă cointeresați colegii. Acasă, confortul personal trebuie să fie maxim,  așa că doar tabieturile au valoare!

 

GEMENI

Aveți poftă să spargeți tot ceea ce este tabu. Sau era. În trecut. Acum vreți să abordați subiecte „interzise” cu claritate și onestitate. OK! Numai dacă vor și interlocutorii, altminteri riscați să provocați drame.

 

RAC

Legături periculoase din trecut revin în primplan. Știți vorba aceea: „Când trecutul vă cheamă, nu răspundeți! N-are nimic nou să vă spună!” Așa este. Totuși, unele probleme nerezolvate trebuie să-și găsească soluțiile.

 

LEU

Foarte productivi, mai ales dacă îmbinați lucrul cu distracția. Dacă sunteți binedispuși, randamentul va fi excelent. Participați la un eveniment social, unde cunoașteți multe persoane importante.

 

FECIOARA

Soarele luminează sectorul romantic și vă arată unde ați greșit în trecut și ce trebuie să faceți ca să vă dați o șansă adevărată. Este posibil să existe și o conversație edificatoare în acest sens. Ce n-a mers în trecut ține de persoane… trecute.

 

BALANTA

Un subiect foarte apropiat de inima voastră este pe „tapet”. Chiar dacă îl abordați diplomatic, tot vă încarcă emoțional. Un puseu de nostalgie. Ar fi bine să vă concentrați energia creativă pe un proiect nou.

 

SCORPION

În zilele următoare dedicați-vă comunicării, mai ales în domeniul proiectelor noi, pe care vreți să le urniți din loc. Acumularea de cunoștințe pentru realizarea acestor proiecte vă preocupă. Veți avea numai de câștigat.

 

SAGETATOR

Abia așteptați să vină weekendul să colindați prin magazine după un obiect prețios. Asta în primul rând pentru că priviți chestiunile bănești dintr-o perspectivă promițătoare. Deocamdată, s-o vedeți realizată!

 

 

CAPRICORN

Ambițiile voastre sunt stimulate de astre, care vă dau și un simț practic excelent ca să vă realizați obiectivele. E nevoie de un mic scrificiu, cum ar fi să vă mai restrângeți cercul de prieteni, care vă consumă mult timp.

 

VARSATOR

Vă concentrați prea mult pe chestiunile perso­nale, refuzând ajutor din afară. Interacțiunile cu cei din jur nu sunt grozave, dar nu trebuie să refuzați întâlnirile fața în față cu prietenii. O să vă simțiți în siguranță alături de ei.

 

PESTI

Aveți multe de făcut și le-ați plănuit din timp. Totuși, o chestiune din trecut apare să vă perturbe orarul. Nu-i bai dacă nu-i alocați prea mult timp. Prietenii vă vor ajuta să încheiați socoteli mai vechi.

917 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...