AcasăUtileHoroscopHoroscop - 06 ianuarie 2015 - Atentie la imagine, s-ar putea sa...

Horoscop – 06 ianuarie 2015 – Atentie la imagine, s-ar putea sa aveti nevoie de una buna!

BERBEC

Curajul este cea mai mare calitate a nativilor din Berbec. De aceea, nu este nevoie de bravada atunci cand simtiti vreo slabiciune. Imaginea forte, dar neadevarata, ar putea sa va pagubeasca de atentia celor din jur.

 

TAUR

Foarte convinsi ca relatia de suflet este pe un fagas fericit. Din aceasta cauza s-ar putea sa nu acordati atentia cuvenita cand partenerul incearca sa va spuna ca nu este chiar asa. Copiii si animalele de companie sunt de partea partenerului.

 

GEMENI

Va simtiti de parca ati fi fost luati ostatici de catre evenimente si oamenii din jur. De fapt, n-aveti chef de nimic. Sunteti doar prizonieri ai propriilor ganduri si ai unor greseli pe care nu le-ati corectat la timp.

 

RAC

Sunteti suspiciosi intr-o zi cand pana si dusmanii contribuie la succesul vostru. Nu va irositi sansele cumpanind daca asta e o capcana sau nu. Poate dusmanii au gandit o capcana, dar au cazut in ea.

 

LEU

Nu inchideti ochii la problemele relationate cu familia voastra, casa sau valorile. Nici nu trebuie sa intrati in conflicte deschise. Faceti ce fac leii, inregistrati orice miscare, stati la panda si la momentul oportun, atacati!

 

FECIOARA

Descoperiti o legatura foarte puternica fata de cineva din cercul apropiat de prieteni. Puteti avea incredere, asa cum simtiti. Aveti nevoie sa incredintati cuiva temerile voastre si sa acceptati un sfat competent.

 

BALANTA

Ingrijorati de bani, de aceea intr-o dispozitie cam proasta. Daca sunteti meticulosi in gestionarea bugetului, n-aveti de ce sa va temeti. Daca sunteti stresati, dar dati fuga sa va cumparati o inutilitate, mda!

 

SCORPION

Va aflati intr-o stare de submersie. Adica v-ati cufundat in voi insiva, dar nu sunteti inactivi. Planuiti cum sa obtineti calitate si cantitate in domeniul profesional. Pe plan familial, conflict deschis, din cauza ca sunteti prea retrasi.

 

SAGETATOR

In noul an e bine sa terminati cu obsesiile, iar astazi pare o zi ideala sa aflati ca le puteti invinge. De exemplu, pareti prinsi intr-o stare de gelozie care nu va lasa sa fiti fericiti. Luptati si invingeti!

 

CAPRICORN

Nu va convine cum aratati? Pai, daca nu va place voua, cum ar putea sa placa altcuiva? E o zi buna de facut cumparaturi pentru un nou look. Plus o tunsoare, o coafura, care sa va reprezinte in noul an.

VARSATOR

Aveti chef de activitate, sunteti cu sare pe coada. Dozati-va energia ca sa nu obtineti un rezultat negativ, adica sa daramati ceva, sa stricati in loc de reparat, chestii din astea suparatoare.

 

PESTI

Foarte profunzi azi. Vedeti dincolo de evenimentele reale. Le puteti anticipa desfasurarea si deznodamantul. Intuitia lucreaza la foc continuu, atrasa de subiecte spirituale si paradoxuri. Enjoy it!

author avatar
Adina Mutar
795 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri