AcasăUtileHoroscopHoroscop 24 septembrie 2020 - Acordați mai multă atenție familiei

Horoscop 24 septembrie 2020 – Acordați mai multă atenție familiei

BERBEC

Sunteți tentat să vă angajați în mai multe activități în același timp. Nerăbdarea și nervozitatea vă pot reduce randamentul. Fiți foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile și greșelile, care vă pot atrage reproșuri din partea șefilor.

 

TAUR

Se anunță o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveți opinii diferite în ceea ce privește o investiție importantă. Temperați-vă impulsivitatea. Dacă reușiți să evitați o ceartă, situația se va rezolva.

 

GEMENI

Aveți tendința de a deveni impulsiv. Fiți prudent în tot ce faceți. Este posibil să primiți o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

 

 

RAC

Deși treceți printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reușiți să rămâneți optimist și încercați să vă mobilizați partenerii de afaceri. Sunteți predispus la accidente, asa dați dovadă de prudență în tot ce faceți.

 

 

LEU

Este posibil să aveți probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate și a stării de tensiune în care vă aflați. Ar fi bine să reduceți ritmul de muncă și să vă dozați efortul. Evitați luarea deciziilor importante în domeniul afacerilor.

 

 

FECIOARA

Este posibil să deveniți irascibil din cauza surmenajului. Evitați activitățile care necesită efort și putere de concentrare. Puteți să vă ocupați de probleme casnice. Nu răspundeti la provocările unui bărbat mai în vârstă!

 

 

 

BALANTA

Dimineața sunteți puțin cam agitat și nu reușiți să vă controlați impulsivitatea. Riscați să provocați discuții aprinse. Dedicați-vă activităților de rutină. De asemenea, ar fi bine să circulați cu prudență, pentru că sunteți predispus la accidente de circulație.

 

 

SCORPION

S-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu o persoană mai tânără și să spuneți cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație. Amânați călătoriile cu autoturismul. Evitați speculațiile financiare!

 

 

SAGETATOR

Se pare că deveniți irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să stricați relațiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață. Concentra-ți-vă asupra activităților ce nu suportă amânare!

 

 

 

CAPRICORN

În prima parte a zilei sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința de a contrazice pe toată lumea. Acordați mai multă atenție familiei și, mai ales, partenerului de viață. Împreună, puteți rezolva o problemă financiară.

 

VARSATOR

V-ați propus să faceți ceva folositor pentru casă. Puteți să vă bazați pe intuiție. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, trecătoare. Acordați mai mult timp odihnei și relațiilor sentimentale.

 

PESTI

Se pare că nu sunteți în apele dvs. Nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia. Sunteți predispus la stări depresive și accidente vasculare. Păstrați-vă calmul! Viața este frumoasă.

author avatar
National
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger