AcasăUtileHoroscopHoroscop 31 decembrie 2022. O zi cu multe presiuni, dar care se...

Horoscop 31 decembrie 2022. O zi cu multe presiuni, dar care se va încheia cu o petrecere de neuitat

zodiac

Ce îţi rezervă astrele pentru ultima zi a anului? 31 demebrie 2022 aduce presiuni pentru cei mai mulţi dintre nativi, dar toate lucrurile vor fi rezolvate până la Revelion.

Desigur, totul se închie c-o mare petrecere.

Berbec

Să te orientezi în așa fel încât să creezi în jurul tău o atmosferă de sărbătoare, dacă vrei să ai parte de așa ceva. Bun moment sa va stabiliti un tel pentru perioada urmatoare (saptamani, luni, an), sa va faceti o promisiune.

Taur

Este posibil sa realizati ca temerile de ieri nu au nicio justificare, reveniti astazi la optimism si incredere. Există o latură frumoasă a acestei zile, pe care o vei putea accesa fără cine știe ce efort,

Gemeni

Poți alege să-ți îndrepți atenția spre ceea ce ți-a reușit și ce poți face foarte bine. Popularitate, atmosfera placuta: strangeri de maini, salutari, mesaje, o impacare sau clarificari daca este cazul.

Rac

Vor urma luni bogate in sfera profesionala sau afaceri iar succesul poate depinde si de prieteni, cunostinte, aliati. Eforturile îți vor fi răsplătite, mai mult decât crezi, și toți vor beneficia de pe urma lor.

Leu

Cele mai multe dintre situațiile pe care le vei trăi astăzi vor evolua așa cum le coordonezi tu. Şi veti trece astfel cu optimism si incredere spre noul an, pe aceeasi lungime de unda cu omul iubit si cu cei dragi.

Fecioară

Tachinari, controverse: in joaca, se poate sa faceti un pariu legat de atingerea unui obiectiv pe termen ceva mai lung. Este important să te folosești de dorința ta sinceră de a fi de folos celor din jur.

Balanță

Vei avea ocazia să te folosești de cele mai frumoase calități ale tale. Seara speciala: daca relatia voastra a evoluat suficient, posibila cerere in casatorie.

Scorpion

Este necesar să cooperezi cu cei din anturajul apropiat și să lași deoparte orice fel de nemulțumire. Pofta de viata, chef de distractie, va hotarati sa dati uitarii clipele mai putin bune din anul care se incheie, dorinta sa va luati revansa cat de curand.

Săgetător

Posibil sa cadeti de acord cu omul iubit asupra primei destinatii de calatorie din anul viitor si faceti rezervare la avion, hotel, cabana. Ești presat din mai multe direcții la muncă și acasă, dar trebuie să-ți păstrezi convingerea că vei face față la tot.

Capricorn

Poate că nu vei obține cine știe ce rezultate, dar atmosfera va fi agreabilă și pentru tine. Schimbare in infatisarea: coafura eleganta, machiaj care va pune in valoare, tinuta care va avantajeaza.

Vărsător

Va trebui să te motivezi singur pentru că cei din jur nu te vor ajuta deloc. Șansele sunt mici, dar rezultatele îți vor fi pe plac. Le faceti o surpriza culinara celor dragi sau alaturi de care petreceti revelionul.

Peşti

Contează mult să îți organizezi timpul așa cum crezi de cuviință, dar să ții cont și de dorințele celorlalți, mai ales cele neexprimate. Ca de obicei, revelionul are o incarcatura speciala pentru voi; simtiti acum dragostea pe care v-o poarta cei dragi, va puneti o dorinta pentru noul an.

author avatar
Andrei Ștefan
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger