AcasăUtileAlege o excursie in Egipt si savureaza cele mai incitante aventuri!

Alege o excursie in Egipt si savureaza cele mai incitante aventuri!

Egiptul este un taram magic, la care viseaza multi aventurieri. De aceea, oferta de excursie Egipt a agentiei de turism Komsi Travel este ideala pentru exploratorii care vor sa descopere o cultura vibranta si o istorie bogata, peste care mileniile si-au lasat amprenta.

Daca te decizi sa te bucuri de oferta sezoniera, atunci tot ce ti-a mai ramas de facut este sa descoperi cea mai buna varianta de excursie. Egiptul este o destinatie cunoscuta atat pentru circuitele istorice, cat si pentru plajele si statiunile de vis! De aceea, daca alegi sa te aventurezi in Egipt pe perioada verii si iti doresti o vacanta de neuitat, opteaza pentru un sejur all inclusive intr-una din statiunile de la Marea Rosie.

Din cauza influentei climei desertice, in timpul noptii, temperaturile scad foarte mult, asa ca nu uita sa iti aduci si un pulover si o pereche de sosete groase la prima ta excursie in Egipt! Cel mai bun interval pentru vacante este intre lunile octombrie si aprilie, cu cea mai mare densitate de turisti intre lunile decembrie si februarie.

De asemenea, daca esti in cautarea distractiei si a vietii de noapte din Egipt (Crede-ne pe cuvant, aceasta este everfescenta, iar Cairo nu doarme niciodata), este indicat sa „ocolesti” luna postului de Ramadan (in 2020, aceasta este stabilita intre 23 aprilie si 23 mai).

Asadar, ai trei optiuni la indemana! Poti face o croaziera pe Nil, care include si vizita celor mai prestigioase situri arheologice si ruine ale Antichitatii, poti opta pentru un sejur relaxant pe malul Marii Rosii, sau le poti combina pe ambele, pentru o experienta de neuitat! De aceea, oferta de excursie Egipt de la Komsi Travel cuprinde atat desfatare la malul marii, cat si safari-uri cu jeep-ul in desert, pentru cei mai aventurosi dintre noi!

Iar daca ai dubii in privinta obiectivelor turistice, trebuie sa stii ca povestile si filmele infatiseaza doar o mica parte din adevaratele comori ale Egiptului. In realitate, acestea sunt cu adevarat incredibile, iar o mare parte din complexele arhitectonice au fost foarte bine conservate! Vei putea vizita temple vechi de mii de ani, care pastreaza inca urme de vopsea, mumii pe care le-ai vazut doar in filme si morminte sapate in munte, care par construite abia ieri!

Alege si un ghid cu experienta sau lasa agentia Komsi Travel sa faca asta pentru tine, ca sa poti beneficia de o lectie de istorie pe care nu o vei uita prea usor.

Cu toate acestea, o excursie in Egipt nu inseamna doar sa vizitezi obiective din antichitate. Istoria islamica si-a lasat amprenta asupra arhitecturii Egiptului. Strazile din Cairo sunt vechi de o mie de ani, iar fiecare din zidurile moscheilor sunt infrumusetate cu caligrafie araba.

Cu toate ca fiecare destinatie turistica se mandreste cu plaje fantastice si statiuni de lux, probabil ca vei intalni cel mai fin nisip in statiunile de la Marea Rosie. Recifurile de coral iti vor fura privirile, iar hotelurile de lux, in regim all-inclusive il vor multumi si pe cel mai mofturos turist!

Alege o excursie in Egipt alaturi de Komsi Travel si bucura-te de cele mai relaxante momente in compania soarelui si a marii linistite. Alege Sharm el Sheikh sau Hurghada si inoata alaturi de pesti multicolori, printre recifuri de corali, totul sub scanteierea linistita a stelelor!

Fa-ti rezervare la Komsi Travel, alege o excursie in Egipt si patrunde intr-un taram al magiei si al istoriei stravechi! Bucura-te de cele mai frumoase amintiri, descopera arhitectura si hieroglifele vechi de mii de ani si savureaza momentele de „dolce far niente” alaturi de un cocktail pe una din superbele plaje ale Egiptului!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
165 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rusia au anulat orice excursie in Egipt datorita lipsei de securitate a turiștilor,(teroriști neidentificați în mas media,le-au aruncat in aer un avion plin cu turiști deasupra Mediteranei) de asta se îndreaptă aștia acu spre români.E ca și cum ai merge in Siria acum pt. turism!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger