AcasăOld“Mama Natura” a dezamagit pentru prima data juriul de la “Dansez pentru...

“Mama Natura” a dezamagit pentru prima data juriul de la “Dansez pentru tine” – VIDEO

(foto: ProTV)

Si “Mama Natura” mai face unele greseli! Roxana Ionescu a dezamagit pentru prima data juriul de la “Dansez pentru tine”, incurcandu-se la o coregrafie.

(foto: ProTV)

Roxana Ionescu si partenerul sau, George Boghian, au deschis vineri seria dansurilor din folclorul international. Coregraful echipei a ales a ales pentru cei doi dansul evantaielor chinezesti, dar concurentii nu au reusit sa il duca la bun sfarsit fara sa greseasca, asa cum si-au obisnuit sustinatorii.

Dansul  a fost unul spectaculos, cu machiaje si costumatii speciale, dar spre sfarsit, probabil din cauza oboselii si a emotiilor, Roxana s-a incurcat putin, revenind repede pe ritm si ducandu-si misiunea pana la capat.

Membrii juriului nu au fost asa de impresionati de evolutia celor doi si le-au acordat note mai mici. Wilmark, Beatrice Rancea si Emilia Popescu au apreciat efortul depus de concurenti si le-au acordat nota 8,5. Mihai Petre le-a acordat nota 8, iar Edi Stancu a incheiat jurizarea cu  nota 9.

Roxana Ionescu a intrat in competitia visurilor in urma cu doua saptamani si a inlocuit-o pe Monica Davidescu care s-a accidentat.

VEZI DANSUL AICI.

author avatar
Andra Nesu
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger