AcasăTEHNOLOGIEWhatsApp a cedat în faţa presiunilor utilizatorilor săi: a luat o măsură...

WhatsApp a cedat în faţa presiunilor utilizatorilor săi: a luat o măsură neaşteptată, de ultimă oră!

whatsappWhatsApp a cedat în faţa presiunilor utilizatorilor săi: a luat o măsură neaşteptată, de ultimă oră!

WhatsApp a decis o amânarea aplicării stricte a noilor reguli de confidenţialitate, care au fost criticate de unii pentru că ar extinde colectarea de date de la cele două miliarde de utilizatori ai săi.

Ce se întâmplă cu utilizatorii care vor refuza să-şi dea acordul pentru noile condiţii? WhatsApp nu va întrerupe în mod direct accesul utilizatorilor care refuză noii termeni, ci le va trimite în continuare memento-uri.

Care sunt noile reguli WhatsApp?

Noile reguli ale platformei de socilializare schimbă modul în care agenţii de publicitate care utilizează WhatsApp pentru a comunica cu clienţii lor pot partaja date cu Facebook.

Însă în opinia criticilor, o astfel de schimbare deschide posibilitatea unei partajări mai largi a datelor cu Facebook.

Nu vor fi suprimate conturile nimănui sau nimeni nu va pierde capacitatea de a folosi WhatsApp pe 15 mai din cauza acestei actualizări” a fost mesajul venit de la IT-iştii platformei.

Totuşi, vestea proastă este că WhatsApp va trimite mesaje agresive. Utilizatorii reticenţi la noile reguli riscă să piardă încetul cu încetul accesul la unele funcţii dacă nu sunt de acord cu noii termeni.

Ei vor putea astfel continua să primească apeluri audio şi video pentru o perioadă de timp fără a putea accesa lista de mesaje. După câteva săptămâni, nu vor mai putea primi mesaje şi apeluri.

author avatar
Andrei Ștefan
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger