Cauta

Verificaţi-vă telefonul! Din 29 februarie, WhatsApp nu va mai funcţiona pe următoarele modele

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp nu va mai fi accesibilă pe mai multe tipuri de telefoane mobile. Totul se întâmplă din 29 februarie, când mulți posesori de dispozitive mobile vor avea o surpriză neplăcută.

Aplicația va deveni incompatibilă cu unele modele de smartphone-uri din cauza unor discrepanțe în sistemul de operare.

Pe ce telefoane nu va mai funcţiona WhatsApp?

Sunt vizaţi posesorii de telefoane mobile care nu au sistemul de operare Android 5.0 sau o versiune ulterioară și cel puțin 300 MB de spațiu de stocare.

Astfel, unele dispozitive nu vor mai putea suporta aplicația, scrie antena3.ro, chiar dacă vor primi o notificare în prealabil.

Lista telefoanelor ce nu mai sunt compatibile cu WhatsApp:

WhatsApp, ”victimă” a CE

Una dintre cele mai notabile ajustări este scăderea vârstei minime necesare pentru utilizarea WhatsApp de la 16 la 13 ani în Europa și Marea Britanie, aliniindu-se astfel cu reglementările existente în alte țări, inclusiv Statele Unite ale Americii.

Această decizie, conform declarațiilor WhatsApp, urmărește să asigure o coerență globală în ceea ce privește accesibilitatea aplicației.

Reguli noi

Probabil cea mai semnificativă modificare adusă de noile reguli este cerința de „interoperabilitate”, care permite utilizatorilor să trimită mesaje către alte aplicații de mesagerie.

Acest aspect subliniază faptul că unele date vor fi transmise către aceste servicii de mesagerie terțe și, prin urmare, s-ar putea să nu fie supuse angajamentelor WhatsApp privind confidențialitatea.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version