AcasăTEHNOLOGIESurpriză imensă în zona de Gaming şi IT! Care este cel mai...

Surpriză imensă în zona de Gaming şi IT! Care este cel mai vândut joc din istorie! A bătut toate recordurile!

World of Warcraft ShadowlandsSurpriză în zona de Gaming şi IT&C: World of Warcraft Shadowlands bate orice record!

World of Warcraft este unul dintre cele mai vechi și longevive jocuri din istorie, iar acest lucru se face încă remarcat, chiar și la 16 ani de la lansarea sa oficială.

Fiind catalogat de mulți drept pionierul genului MMORPG, WoW încă se situează foarte bine pe piață și produce recorduri chiar și în 2020.

World of Warcraft Shadowlands a vândut 3,7 milioane de unități în ziua lansării

Potrivit cifrelor oficiale publicate de Activision-Blizzard, compania care produce World of Warcraft, cel mai recent expansion al acestuia, Shadowlands, a reușit să vândă 3,7 milioane de unități doar în ziua lansării, la nivel global.

Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât World of Warcraft este un MMORPG lansat în urmă cu 16 ani. Din 2004 până în prezent, WoW a primit 8 expansion-uri – în medie un expansion la doi ani.

Acesta devine astfel jocul care se vine cel mai rapid în ziua lansării în istorie, depășind Diablo 3, un alt titlu produs de Blizzard.

Shadowlands a şi fost amânat în acest an, din cauza pandemiei

Chiar dacă numărul jucătorilor de World of Warcraft nu mai este la fel de mare ca în anii trecuți, titlul încă supraviețuiește și o face chiar bine.

Cu toate că Shadowlands a fost amânat în acest an, pentru ca cei de la Blizzard să rezolve bug-urile rămase în urma dezvoltării acestuia, dar şi dn caza pandemiei, jocul s-a vândut ca pâinea caldă și nici nu au existat probleme în momentul zero, cel în care s-a dat drumul serverelor.

Misiunea Shadowlands este până acum o mare lovitură în rândul fanilor. Jocul a fost deja comparat cu cele mai de succes expansiuni, titluri precum Wrath of the Lich King sau Cataclysm.

author avatar
Andrei Ștefan