AcasăTEHNOLOGIESurpriză: Facebook se schimbă! Iată cele două noi opţiuni din newsfeed!

Surpriză: Facebook se schimbă! Iată cele două noi opţiuni din newsfeed!

news-feed fbSurpriză: Facebook se schimbă! Iată cele două noi opţiuni din newsfeed!

Facebook vine cu noi surprize pentru utilizatorii săi. Vor apărea două fluxuri noi, pe lângă cel algoritmic: unul ordonat cronologic, altul compus din persoanele şi paginile favorite.

Facebook a anunţat două noi feed-uri de conţinut pentru aplicaţia sa mobilă. Acestea se numesc Favorites (Favoriţi) şi Recents (Recente), urmând să acomodeze, după cum sugerează şi denumirile, postările prietenilor şi entităţilor favorite, respectiv cele mai recente postări.

Ce este opţiunea Facebook Favorites?

Pentru Favorites, utilizatorul poate alege până la 30 de persoane şi pagini. Doar conţinutul acestora va fi afişat aici, dar tot pe baza algoritmului care stabileşte ordinea postărilor din newsfeed.

Ce este opţiunea Facebook Recents?

Recents, care va afişa postările de la cele mai noi la cele mai vechi, nu este neapărat o noutate în cadrul Facebook. Aceasta exista şi până acum, ascunsă undeva în secţiunea More, alături de multe altele.

Atât Recents, cât şi Favorites, vor apărea în aplicaţia Facebook ca două tab-uri noi, lângă newsfeed. Utilizatorul va putea face trecerea între cele trei secţiuni de conţinut cu un simplu swipe orizontal.

author avatar
Andrei Ștefan
435 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger