AcasăTEHNOLOGIESamsung s-a lansat şi în modă, numai ca să ai unde să...

Samsung s-a lansat şi în modă, numai ca să ai unde să pui telefoanele Galaxy Z Flip3 și Z Fold 3 (VIDEO)

samsung blugiSamsung s-a lansat şi în modă, numai ca să ai unde să pui telefoanele Galaxy Z Flip3 și Z Fold 3

Samsung s-a lansat şi în lumea modei. Au cam fost nevoiţi să facă asta. Perechea de jeans Z Flip Pocket Denim, realizată în parteneriat cu Dr Denim, vine cu un buzunar exterior de dimensiuni mici, în care Galaxy Z Flip3 încape perfect.

De altfel, partea de sus rămâne afară, pentru a fi ușor de apucat. Iar poziția în care este amplasat buzunarul pe picior este chiar în zona în care ții mâna în mod normal.

Blugii costă 1.499 dolari

Cei interesați pot comanda blugii Z Flip Pocket Denim la prețul de 1.499 dolari. Partea bună este că acești pantaloni, care pot părea scumpi, vin alături de un telefon Galaxy Z Flip3 de 128 GB la pachet.

Deocamdată oferta este valabilă în Australia. Prețul telefonului este tot de 1.499 dolari, deci practic pantalonii sunt gratis la cumpărarea acestuia.

Ce sunt Galaxy Z Flip3 și Z Fold 3?

Galaxy Z Flip3 și Z Fold 3 sunt smartphone-uri neconvenționale, cu forme pe care nu le-am mai întâlnit până acum pe piața de smartphone-uri. Astfel, telefoane mai mari, precum Galaxy S21 Ultra sau iPhone 13 Pro Max pot chiar să iasă puțin din buzunarele normale, potrivit go4it.ro.

În schimb, Galaxy Z Flip poate fi chiar prea mic, ajungând pe la capătul buzunarului. În ultimul rând, buzunarele pantalonilor pentru femei nu au buzunare încăpătoare nici pentru un telefon de genul Galaxy Z Flip3.

author avatar
Andrei Ștefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger