AcasăTEHNOLOGIES-au anunțat prețurile pentru Dacia Spring. Care sunt echipările și de când...

S-au anunțat prețurile pentru Dacia Spring. Care sunt echipările și de când se pot da primele comenzi (VIDEO+GALERIE FOTO)

Dacia Spring

Dacia Spring este primul model full electric pe care îl propune Renault sub brandul românesc. Mașina va putea fi precomandată online începând cu 20 martie, primele livrări fiind programate în septembrie 2021.

Primele comenzi online se vor putea efectua pentru versiunea „Comfort Plus”, la prețul de 18.100 de euro, TVA inclus, anunță compania. Ulterior, vor fi deschise comenzile și pentru versiunea de echipare „Comfort”, la prețul de 16.800 euro(TVA inclus). O variantă destinată clienţilor de flote va fi de asemenea disponibilă, la acelaşi preţ: 16.800 Euro (TVA inclus).

„Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC”, anunţă compania.

foto: automarket.ro

Dacia Spring are o autonomie de 230 km

Modelul electric are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă, mai transmite compania.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red. Noua Dacie va putea fi cumpărată și prin Programul Rabla Plus, pentru mașini electrice.

 

author avatar
Andreea Vlad