AcasăTEHNOLOGIERămâi fără WhatsApp din octombrie? Vezi dacă şi telefonul tău e pe...

Rămâi fără WhatsApp din octombrie? Vezi dacă şi telefonul tău e pe listă! Modele Iphone, Samsung, Huawei și LG, în pericol

Fanii aplicaţiei WhatsApp primesc o veste proastă. Mai multe modele de telefoane nu vor mai putea utiliza aplicația internațională. Ce modele de smatphone-uri se regăsesc pe listă?

Aplicaţia de mesagerie nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât al acesteia.

Schimbarea vine din 24 octombrie 2023

Din luna octombrie, mai multe telefoane vor deveni incompatibile cu aplicația, iar WhatsApp nu mai funcționa pe foarte multe modele. Astfel că, telefoanele care folosesc versiuni mai vechi de Android decât 5.0 Lolipop.

„Începând cu 24 octombrie 2023, vor fi acceptate numai dispozitivele cu sistem de operare Android 5.0 și versiuni ulterioare”, este anunțul oficial făcut de companie, conform crast.net.

Telefoanele pe care nu va mai funcţiona WhatsApp:

  • iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus
  • Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II
  • Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ.
  • LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.
1.452 afisari

3 COMENTARII

    • De la Kaufland, ca portar care va lua temperatura in plandemie, am 2.200 de lei le luna, net. Am telefon cu Android 4.4, htc one.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri