AcasăTEHNOLOGIE„Palazzo” pe 4 roți, cea mai luxoasă rulotă din lume: 2,5 milioane...

„Palazzo” pe 4 roți, cea mai luxoasă rulotă din lume: 2,5 milioane euro

Compania austriacă Marchi Mobil este specializată în vânzarea de vehicule de agrement excepționale. 

Un catalog, unde biletul de intrare costă 2 milioane de euro. Acesta este cazul modelului „entry-level”, EleMMEnt Palazzo Exclusive.

Cu un design SF, această rulotă de lux stabilește noi standarde: aproape 14 metri lungime, 4 metri înălțime și cântărește nu mai puțin de 26 tone! Palazzo Exclusive este propulsată de un motor Volvo cu șase cilindri în linie, capabil să dezvolte 600 CP.

Spațiul de locuit măsoară 33 mp(și 40 pentru varianta de vârf). În ceea ce privește echipamentul, Marchi Mobil oferă „o cameră de zi” care integrează două canapele orientate una față de alta și chiar un bar.

Zona de bucătărie include, printre alte dotări, un frigider, o chiuvetă cu sistem de control al apei reglabil electronic și un congelator (cu aparat de fabricat gheață).

În baia premium, iese în evidență o cabină de duș cu efect de ploaie, în timp ce dormitorul oferă un pat king-size, oferit de un producător al mobilierului familiilor regale europene.

Cu un interior acoperit în marmură, piele și alte materiale din cele mai fine, Palazzo, care transportă rezervoare de apă proaspătă și reziduală de 600 litri fiecare, este disponibil în peste 190 de țări din întreaga lume.

Modelul de vârf, numit Superior, costă cu 500.000 de euro în plus, oferă o uriașă terasă pe acoperiș și poate revendica titlul de cel mai luxos și scump autocaravan din lume.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
911 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger