AcasăTEHNOLOGIENetflix, accesat doar din propria locuinţă. Abonamentul nu va mai putea fi...

Netflix, accesat doar din propria locuinţă. Abonamentul nu va mai putea fi împărțit / Ce pățesc cei care partajează parola

netflixNetflix, accesat doar din propria locuinţă. Abonamentul nu va mai putea fi împărțit / Ce pățesc cei care partajează parola

Netflix a estimat că peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc serviciul folosindu-se de parola altcuiva. Pentru a-și mări veniturile și a compensa scăderea numărului de utilizatori de anul trecut, compania vrea să îi forțeze pe cei care folosesc același cont să plătească în plus.

Conturile Netflix încă pot fi împărțite cu alte persoane, dar numai de către cei care locuiesc în aceeași casă. Pentru a te asigura că dispozitivele tale sunt asociate cu locația ta principală, Netflix le cere acum utilizatorilor să se conecteze la Wi-Fi din locația principală, să deschidă aplicația sau site-ul Netflix și să vizioneze ceva cel puțin o dată la 31 de zile.

Conturi blocate pentru cei care partajează parolele

Cine nu respectă noile reguli se va trezi cu contul blocat. De asemenea, dacă la un cont de Netflix setat la o anumită adresă se va conecta un dispozitiv care figurează la o alte adresă, acesta va fi blocat.

Toate informațiile referitoare la noile reguli de partajare a parolei vor fi disponibile în curând la secțiunea „Centrul de ajutor Netflix“.

Plarforma le va permite utilizatorilor săi să folosească contul atunci când se află în vacanță. Ei vor putea obține un cod temporar care le va permite să se conecteze de pe alte device-uri decât cele înregistrate timp de șapte zile consecutive.

Noile reguli se vor aplica momentan doar în zona Americii de Nord, urmând că fie extinse ulterior și în Europa. Noile măsuri vin după ce în 2022 platforma de streaming a pierdut un milion de abonați și a fost nevoită să facă concedieri.

author avatar
Andreea Vlad
1.634 afisari

11 COMENTARII

  1. Sa faca asta, iar dupa sa nu se supere Netlixul ca mai raman cu 20% din abonati, mai ales ca in ultimul timp au bagat numai porcarii axate in special pe ti ganeala si pe leghebeteu.

  2. O timpenie si daca esti om de afaceri si azi esti in London seara la Madrid si vrei sa vezi un film?

  3. Noile reguli sunt aplicabile în America de Nord… Șansa de a fi extinse în Europa nu e luată în discuție. Mult zgomot pentru nimic. 200 de cuvinte plătite pentru un articol de rahat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger