AcasăTEHNOLOGIEFortnite, festival de „bătălii” pentru fanii celui mai căutat joc! A fost...

Fortnite, festival de „bătălii” pentru fanii celui mai căutat joc! A fost nebunie și în România! – VIDEO

Fortnite, festival de „bătălii” pentru fanii celui mai căutat joc! A fost nebunie și în România! - VIDEO

Sâmbătă a avut loc primul mare eveniment live Fortnite din acest an. Evenimentul a fost marcat de o bătălie uriașă, în care jucătorii au fost repartizați unui mech uriaș de luptă pentru a salva Insula pentru a zecea sau a unsprezecea oară.

Înainte ca evenimentul să înceapă, jucătorii au fost transportați la ceea ce părea a fi o stație spațială înghețată, unde puteau pierde timpul folosind arme uriașe pentru a îndepărta o serie de asteroizi care înconjurau stația.

Li s-a dat apoi o misiune: să oprească o armă puternică care ar putea distruge toată viața de pe insulă.

Fortnite, cel mai căutat joc în România

Se pare că acea stație spațială găzduia de fapt un mech uriaș, care și-a făcut drum spre insulă pentru a lupta împotriva forțelor invadatoare. Jucătorii au preluat controlul pentru a distruge tancuri și alte forțe armate.

A fost nebunie și în România. Evenimentul a fost caracterizat de sesiuni live și întâlniri virtuale. Copiii de toate vârstele au fost prinși în frenezia cauzată de jocul Fortnite.

Etapele incipiente ale evenimentului semănau foarte mult ca un joc arcade în ritm rapid, cu mai multă acțiune. Jucătorii și-au putut exersa abilitățile de a mânui o sabie laser.

author avatar
Andreea Vlad
281 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger