AcasăTEHNOLOGIEFacebook va îmbunătăţi experienţa pe reţeaua de socializare. Lansează o opţiune absolut...

Facebook va îmbunătăţi experienţa pe reţeaua de socializare. Lansează o opţiune absolut necesară

facebook-whatsapp-instagramFacebook va îmbunătăţi experienţa pe reţeaua de socializare. Lansează o opţiune absolut necesară

Facebook, unul dintre giganţii hi-tech, va grupa într-o singură secţiune dedicată toate formele de conţinut audio pe care le găzduieşte. Tot ce înseamnă conţinut audio, de la podcast-uri, la clipurile scurte şi continuând cu Live Audio Rooms, se va găsi pe Facebook în secţiunea Audio din cadrul Facebook Watch.

IT-iştii acestei companii susţin că noua secţiune va ajuta atât utilizatorii, care vor descoperi mai uşor conţinutul audio, cât şi creatorii de conţinut, din exact acelaşi motiv.

Ce conţinut va include Audio?

La Audio, utilizatorul va găsi conţinutul creatorilor pe care deja îi urmăreşte, alături de recomandări personalizate şi alte creaţii populare. Deocamdată, noua secţiune va fi vizibilă doar utilizatorilor din Statele Unite.

Cu aceeaşi ocazie, disponibilitatea replicii la Clubhouse, Live Audio Rooms, este extinsă. Acest format poate fi acum folosit şi de persoanele publice din afara Statelor Unite şi nu doar pe iOS, ci şi pe Android, mai nou.

Aplicaţiile Facebook au căzut ore întregi

Facebook a picat, săptămâna trecută, iar numeroși utilizatori din întreaga lumeau raportat probleme de funcționare și cu WhatsAppp și Instagram, alte două aplicații din portofoliul companiei lui Mark Zuckerberg. Căderea pare să fie una dintre cele majore din istoria recentă a Facebook.

Eroarea pe care o vedeau utilizatorii când încearcau să acceseze pagina de web a Facebook sugera o problemă la DNS (Domain Name System), notează Reuters. DNS-urile permit adreselor web să ducă utilizatorii la destinația lor de pe internet.

Facebook, WhatsApp și Instagram sunt toate deținute de compania fondată de Mark Zuckerberg și folosesc o infrastructură comună.

author avatar
Andrei Ștefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger