AcasăTEHNOLOGIEElon Musk se joacă "de-a cumpăratul" Twitter. I-a şocat pe toţi cu...

Elon Musk se joacă „de-a cumpăratul” Twitter. I-a şocat pe toţi cu ultima decizie!

Elon Musk a anunțat că întreg procedeul care trebuia să ducă la achiziția Twitter a fost suspendat temporar. Iniţial, a fost de acord să cumpere compania americană cu 44 de miliarde de dolari.

Știrea a făcut ca acțiunile Twitter să scadă cu peste 20% în tranzacțiile de dinainte de sesiunea de vineri a bursei de pe Wall Street.

Vrea un audit pentru conturile false

Motivul răzgândirii: nevoia de a ști exact proporția conturilor false din rețea. „Acordul Twitter este temporar în așteptare, în așteptarea detaliilor care să susțină calculul că spam-ul/conturile false reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”, a scris Musk pe Twitter vineri.

Cel mai bogat om din lume și directorul executiv al Tesla Inc spusese că, dacă va achiziționa Twitter, ar face din eliminarea „boților de spam” de pe platformă una dintre prioritățile sale.

Twitter a anunțat joi că va îngheța majoritatea angajărilor, din această săptămână, şi va reduce cheltuielile, iar doi directori vor pleca din companie. Twitter va tăia din cheltuieli în cât mai multe domenii.

author avatar
Andrei Ștefan
416 afisari

4 COMENTARII

  1. Din informatiile din presa scrisa si online , Elon Musk este un parvenit impostor si oportunist de cand era bosketar si sarac
    A profitat si escrocat fiecare situatie favorabila .

  2. Bai elon, mai bine dai cu nucleara in sediul alaora de la Twatter, si ai rezolvat treaba, si aia e !! Apoi reconstruiesti totul acolo, dai afara pe toti tefeleii si fatalaii de acolo, la despartire le dai si cate 1 cap in gura, sa te tina minte, si gata, democratia a invins !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai Elon, si America are nevoie de circ continuu, nu numai colonia micuta esuata de la Bukale !!

  3. Daca este smecher sa nu bage banii in firme americane sa i a banii si sa investesc a in alta parte ,amerlica este condusa de gunoaie de drogati ,pedofili si trangender si criminali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger