AcasăTEHNOLOGIEApple. Noul iPhone 13 a fost adaptat pandemiei de Covid-19. Funcţii surpriză...

Apple. Noul iPhone 13 a fost adaptat pandemiei de Covid-19. Funcţii surpriză pentru utilizatori

iPhone-13Apple. Noul iPhone 13 a fost adaptat pandemiei de Covid-19. Funcţii surpriză pentru utilizatori

Dacă ar fi să ne luăm după calendarul evenimentelor Apple cu care compania ne-a obișnuit până de curând, iPhone 13 ar trebui să fie lansat în a patra vineri din luna septembrie a acestui an.

Asta înseamnă pe 24 septembrie 2021.

iPhone 13 sau iPhone 12s?

Dacă nu știai deja asta, americanii sunt foarte superstițioși. Și tocmai de aceea, evită să folosească cifra 13. Convingerea lor merge atât de departe, încât hotelurile din Statele Unite nu au nici camere numerotate astfel, dar nici etajul 13.

Așadar, e foarte posibil ca Apple să aleagă ca denumire pentru viitorul telefon 12s. Folosirea unui „s” la sfârșitul unui număr de model ar fi, de fapt, o revenire la vechile practici ale companiei americane, care obișnuia să alterneze între lansarea unui nou număr de model și o versiune „s” a aceluiași telefon, în anul următor.

Deblocare cu mască pe față și ochelari aburiți

Se pare că noul sistem Face ID de pe iPhone 13 nu va fi doar diferit prin prisma dimensiunilor reduse, care, în consecință, vor duce la un decupaj mai mic în partea de sus a ecranului.

Noi informații neoficiale sugerează că noile telefoane Apple vor avea un sistem de recunoaștere facială semnificativ îmbunătățit, care ar putea să rezolve unele dintre problemele acestui sistem de autentificare cauzate de pandemie.

Se pare că îmbunătățirile Face ID din 2021 vor permite deblocarea cu mască pe față și cu ochelari opaci sau aburiți. Nu este însă clar cum va putea realiza acest lucru, dacă include noi senzori, sau pur și simplu sunt folosite alte metode software prin care să detecteze forma feței, chiar dacă este acoperită parțial.

Ce preţ va avea Apple iPhone 13?

Estimările spun că acestea ar urma să coste, la lansare, 699 dolari (pentru varianta mini), 799 dolari (pentru modelul de bază, iPhone 13), 999 dolari (pentru varianta Pro) respectiv 1.099 dolari (pentru Pro Max). Reține, însă, că la aceste prețuri se vor adăuga comisioanele practicate de magazinele de electronice.

În concluzie, nu ne așteptăm la diferențe foarte mari de preț între iPhone 13 și cel la care a fost lansat iPhone 12.

author avatar
Andrei Ștefan
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger